Κικίλιας για κορωνοϊό σε ΣΚΑΪ: Τι συμβούλεψα τους γονείς μου - Τα μέτρα που είναι στο τραπέζι
09:43 - 27/09/2020
Για τα μέτρα που βρίσκονται το τραπέζι για το περιορισμό του κορωνοιου και την συμβουλή που έδωσε στους γονείς του μίλησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ,
Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κικίλιας: Τι συμβούλεψα τους γονείς μου - Εξετάζεται η μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους
Για τις εικόνες συνωστισμού σε πλατείες και εξωτερικούς χώρους μίλησε ο υπουργό Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Διαβάστε το στο NewsBombΚορονοϊός – Κικίλιας: Η συμβουλή που έδωσε στους γονείς του-Και νέα μέτρα στο τραπέζι
Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας εμφανίστηκε την Κυριακή το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα μέτρα που βρίσκονται το τραπέζι για τον περιορισμό του κορονοϊού και την συμβουλή που έδωσε στους γονείς του για να προστατευτούν.
The post Κορονοϊός – Κικίλιας: Η συμβουλή που έδωσε στους γονείς του-Και νέα μέτρα στο τραπέζι appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΚικίλιας- Κορονοϊός: Η συμβουλή που έδωσε στους γονείς του…και τα νέα μέτρα που δεν θα τα αποφύγουμε
Ο Βασίλης Κικίλιας προειδοποίησε για νέα μέτρα, όσο δεν μειώνονται
The post Κικίλιας- Κορονοϊός: Η συμβουλή που έδωσε στους γονείς του…και τα νέα μέτρα που δεν θα τα αποφύγουμε appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΚικίλιας- Κορονοϊός: Η συμβουλή που έδωσε στους γονείς του...και τα νέα μέτρα που δεν θα τα αποφύγουμε
Ο Βασίλης Κικίλιας προειδοποίησε για νέα μέτρα, όσο δεν μειώνονται τα κρούσματα, και μίλησε στον Σκάι για την συμβουλή που έδωσε στους γονείς του
Διαβάστε το στο thetoc.grΚικίλιας για κορωνοϊό: Τι συμβούλεψα τους γονείς μου – Τα μέτρα που είναι στο τραπέζι
Lamianow.gr
Κικίλιας για κορωνοϊό: Τι συμβούλεψα τους γονείς μου – Τα μέτρα που είναι στο τραπέζι
Για τα μέτρα που βρίσκονται το τραπέζι για το περιορισμό του κορωνοιου και την συμβουλή που έδωσε στους γονείς του μίλησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Όπως ο ίδιος δήλωσε η συμβουλη που έδωσα στους γονείς μου είναι ότι πρέπει να προορίσουν στο ελάχιστο τις κοινωνικές συναναστροφές και να […]
Κικίλιας για κορωνοϊό: Τι συμβούλεψα τους γονείς μου – Τα μέτρα που είναι στο τραπέζι
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.grΚικίλιας για κορωνοϊό: Οι μάσκες παντού και άλλα μέτρα έχουν πέσει στο τραπέζι
Για το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων για τον περιορισμό τη διασποράς του κορωνοϊού ρωτήθηκε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας απαντώντας ότι «όσο βελτιώνονται οι δείκτες δεν θα τίθενται άλλα μέτρα. Όσο δυσκολεύονται οι δείκτες και δεν προσέχουμε τόσο οι ειδικοί και οι επιστήμονες ενδεχομένως να πρέπει να βρουν και άλλα μέτρα για να προστατεύσουν την κοινωνία».
Διαβάστε το στο matrix24.grΚικίλιας: Τι συμβούλευσα τους γονείς μου για τον κορωνοϊό
Ανήσυχος για τις εικόνες συνωστισμού σε πλατείες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο υπ. Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, προειδοποιώντας ότι...
The post Κικίλιας: Τι συμβούλευσα τους γονείς μου για τον κορωνοϊό appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr