Φλώρινα: Υπεγράφη η σύμβαση για την μελέτη ανέγερσης κτιριακού συγκροτήματος της Σχολής Καλών Τεχνών- Θ. Θεοδουλίδης: Ημέρα ορόσημο για το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας

15:41 - 28/09/2020

Υπεγράφη σήμερα, στη Φλώρινα η σύμβαση εκπόνησης μελέτης, για την «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ», έργο συνολικού προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η μελέτη ανατέθηκε στους αναδόχους έπειτα από Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιου Κασαπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσσέ, του Αντιδημάρχου κ. Ηλία Μούλελη, του Αντιπρύτανη ... The post Φλώρινα: Υπεγράφη η σύμβαση για την μελέτη ανέγερσης κτιριακού συγκροτήματος της Σχολής Καλών Τεχνών- Θ. Θεοδουλίδης: Ημέρα ορόσημο για το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)