Η Φαίη Σκορδά εφ ‘ολης της ύλης – Ο χωρισμός με τον Γιώργο Λιάγκα και η νέα αρχή με τον Νίκο Ηλιόπουλο

00:30 - 29/09/2020

Στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένη η Φαίη Σκορδά, το βράδυ της Δευτέρας, απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου. Σε μια εφ’ […] The post Η Φαίη Σκορδά εφ ‘ολης της ύλης – Ο χωρισμός με τον Γιώργο Λιάγκα και η νέα αρχή με τον Νίκο Ηλιόπουλο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Φαίη Σκορδά στον Χατζηνικολάου: Ο χωρισμός με τον Λιάγκα και η νέα αρχή με τον Νίκο Ηλιόπουλο

«Δεν το ήθελα να χωρίσουμε με τον Γιώργο Λιάγκα» σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε το στο

Η Φαίη Σκορδά σε μία σπάνια εξομολόγηση – Ο δύσκολος χωρισμός με τον Λιάγκα, η νέα σχέση

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Φαίη Σκορδά στον κουμπάρο και καλό της φίλο, Νίκο Χατζηνικολάου. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω», απαντώντας για πρώτη φορά για τους λόγους που χώρισε από τον Γιώργο Λιάγκα και για την μεταξύ τους σχέση. «Δεν νομίζω, δεν το πιστεύω πως η καθημερινή... The post Η Φαίη Σκορδά σε μία σπάνια εξομολόγηση – Ο δύσκολος χωρισμός με τον Λιάγκα, η νέα σχέση appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φαίη Σκορδά: Μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιο με τον Λιάγκα και τον έρωτα με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά έδωσε μία εκ βαθέων συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε τόσο για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα όσο και για τη νέα σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο. «Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήταν να είχαμε χωρίσει. Ούτε ποτέ θεώρησα ότι είναι απλό. Αυτό που ακούμε, ότι όλοι χωρίζουν, εμένα με εκνευρίζει. Δεν είναι απλό, ούτε εύκολο και μακάρι να μη γίνεται. Λέω τη γνώμη μου, έτσι το βλέπω εγώ. Αν δεν υπάρχουν παιδιά, είναι μόνο μία σχέση. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα και δεν το έκανα λέγοντας “δεν πειράζει”. Δεν σκέφτηκα ότι δεν έχω ανάγκη, πως έχω τη δουλειά μου ή την οικογένειά μου να με στηρίζει. Για να το πάρουμε απόφαση... > Διαβάστε

Διαβάστε το στο spoilers

Φαίη Σκορδά: Όσα αποκάλυψε για τον χωρισμό με τον Γιώργο Λιάγκα και τον νέο της σύντροφο

Δεν το θεώρησα ποτέ απλό να χωρίσουμε με τον Γιώργο. Δεν το ήθελα καθόλου

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο