Μαρτίνης: «Θέλω να κατακτήσω τίτλους, είμαι έτοιμος 100%»

14:12 - 04/10/2020

Ο Απόστολος Μαρτίνης είναι παίκτης του Άρη έχοντας υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα. Ο 19χρονος αριστερός μπακ μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports. Αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, στους στόχους που έχει, στο πώς τον υποδέχτηκαν ο προπονητής και οι νέοι του συμπαίκτες αλλά και στο εκτός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον […] The post Μαρτίνης: «Θέλω να κατακτήσω τίτλους, είμαι έτοιμος 100%» appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρτίνης: «Μπορώ να δώσω πάθος και επιθετικότητα»

Ο Απόστολος Μαρτίνης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Άρη και αναφέρθηκε στα στοιχεία που μπορεί να δώσει στους «κίτρινους».

Διαβάστε το στο

Μαρτίνης: «Να κατακτήσω τίτλους με τον Άρη»

Ο Απόστολος Μαρτίνης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη... Το άρθρο Μαρτίνης: «Να κατακτήσω τίτλους με τον Άρη» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μαρτίνης: «Θέλω τίτλους με τον Άρη - Είμαι έτοιμος να παίξω»

Μαρτίνης: «Θέλω τίτλους με τον Άρη - Είμαι έτοιμος να παίξω» 04/10/2020 Για τους στόχους του με τον Άρη και το μεσημεριανό (16:00) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ των κίτρινων, Απόστολος Μαρτίνης. Αναλυτικά όσα δήλωσε σε συνδρομητικό κανάλι: Για τα συναισθήματα του αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Άρη: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα, είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και θα δώσω το 100%».  Για τους στόχους του: «Θέλω να κατακτήσω τίτλους, να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ».  Για το τι μπορεί να προσφέρει στον Άρη

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Μαρτίνης : «Να κατακτήσω τίτλους με τον Άρη»

Όλα όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Απόστολος Μαρτίνης για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων