Μαρτίνης: «Θέλω να κατακτήσω τίτλους, είμαι έτοιμος 100%»
14:12 - 04/10/2020
Ο Απόστολος Μαρτίνης είναι παίκτης του Άρη έχοντας υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα. Ο 19χρονος αριστερός μπακ μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports. Αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, στους στόχους που έχει, στο πώς τον υποδέχτηκαν ο προπονητής και οι νέοι του συμπαίκτες αλλά και στο εκτός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον […]
The post Μαρτίνης: «Θέλω να κατακτήσω τίτλους, είμαι έτοιμος 100%» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρτίνης: «Μπορώ να δώσω πάθος και επιθετικότητα»
Ο Απόστολος Μαρτίνης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Άρη και αναφέρθηκε στα στοιχεία που μπορεί να δώσει στους «κίτρινους».
Διαβάστε το στο Μαρτίνης: «Να κατακτήσω τίτλους με τον Άρη»
Ο Απόστολος Μαρτίνης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη...
Το άρθρο Μαρτίνης: «Να κατακτήσω τίτλους με τον Άρη» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΜαρτίνης: «Θέλω τίτλους με τον Άρη - Είμαι έτοιμος να παίξω»
Μαρτίνης: «Θέλω τίτλους με τον Άρη - Είμαι έτοιμος να παίξω»
04/10/2020
Για τους στόχους του με τον Άρη και το μεσημεριανό (16:00) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ των κίτρινων, Απόστολος Μαρτίνης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε σε συνδρομητικό κανάλι:
Για τα συναισθήματα του αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Άρη:
«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα, είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και θα δώσω το 100%».
Για τους στόχους του:
«Θέλω να κατακτήσω τίτλους, να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ».
Για το τι μπορεί να προσφέρει στον Άρη
Διαβάστε το στο filathlos.grΜαρτίνης : «Να κατακτήσω τίτλους με τον Άρη»
Όλα όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Απόστολος Μαρτίνης για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.
Διαβάστε το στο to10.gr