Νίκος Μουρατίδης: «Φαλίρισα, έφαγα όλα μου τα χρήματα και έχω μείνει αδέκαρος!»

10:00 - 05/10/2020

ΕΛΛAΔΑ  Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον 90,6 ΑΡΤ FM παραχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης μιλώντας μεταξύ άλλων για την πανδημία του κορωνοϊού, την τηλεόραση των… ριάλιτι αλλά και τη σημερινή οικονομική του κατάσταση. «Είμαι όπως όλοι μας. Λίγο αμήχανα, λίγο φοβισμένα. Αλλά έχω αποφασίσει να του κάνω δύσκολη τη ζωή του Κορονοϊού. Προσέχω πάρα πολύ! Περνάω πολύ χρόνο μόνος στο σπίτι, βγαίνω μόνο όταν υπάρχει λόγος. Διαβάζω, γράφω, έχω το μπλογκ μου που ανεβάζω άρθρα και λειτουργεί για εμένα σαν ψυχοθεραπεία!» ανέφερε, τονίζοντας ότι η τηλεόραση είναι κάτι που δεν του λείπει! «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος του ραδιοφώνου. Έκανα πάρα πολλά χρόνια ραδιόφωνο. Στην τηλεόραση δεν δούλευα έχοντας δικιά μου εκπομπή.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουρατίδης: «Φαλίρισα, έφαγα όλα μου τα χρήματα και έχω μείνει αδέκαρος»

O Nίκος Μουρατίδης παραχώρησε συνέντευξη στον 90,6 ΑΡΤ FM και μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού, τα ριάλιτι της τηλεόρασης και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίσει.  The post Νίκος Μουρατίδης: «Φαλίρισα, έφαγα όλα μου τα χρήματα και έχω μείνει αδέκαρος» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φαλίρισα, έφαγα όλα μου τα χρήματα και έχω μείνει αδέκαρος!

Η εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)