Ρέτσος: «Ιστορική ομάδα η Σεντ Ετιέν, χαρούμενος που θα αγωνιστώ μαζί της»

13:32 - 06/10/2020

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η Σεντ Ετιέν είναι μια υπέροχη, μία ιστορική ομάδα και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ μαζί της.» Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρέτσος: «Ιστορική ομάδα η Σεντ Ετιέν, χαρούμενος που θα αγωνιστώ μαζί της»

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η Σεντ Ετιέν είναι μια υπέροχη, μία ιστορική ομάδα και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ μαζί της»...

Διαβάστε το στο Zougla

Ρέτσος: «Ιστορική ομάδα η Σεντ Ετιέν, χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Σεντ Ετιέν έκανε ο Πάνος Ρέτσος, ο οποίος παραχωρήθηκε στη γαλλική ομάδα με την μορφή δανεισμού.

Διαβάστε το στο

Ρέτσος : «Ιστορική ομάδα η Σεντ Ετιέν»

Τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη Ρέτσου ως παίκτης της Σεντ Ετιέν.

Διαβάστε το στο tovima

Ρέτσος: Ιστορική ομάδα η Σεντ Ετιέν....

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος, έκανε δηλώσεις με αφορμή την μετακίνησή του στη Σεντ Ετιέν και τόνισε  ότι είναι ιστορική ομάδα και είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί μαζί της

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ρέτσος: «Ιστορική ομάδα η Σεντ Ετιέν, χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ»

Ρέτσος: «Ιστορική ομάδα η Σεντ Ετιέν, χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» 06/10/2020 Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Σεντ Ετιέν έκανε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος παραχωρήθηκε στη γαλλική ομάδα με την μορφή δανεισμού από τη Λεβερκούζεν με όψιον αγοράς 6,5 εκατ. ευρώ. Εάν αυτή ενεργοποιηθεί, τότε οι «ασπιρίνες» διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 15%.   «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η Σεντ Ετιέν είναι μια υπέροχη, μία ιστορική ομάδα και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ μαζί της», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ρέτσος : «Ιστορική ομάδα η Σεντ Ετιέν»

Τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη Ρέτσου ως παίκτης της Σεντ Ετιέν.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά