Κυβέρνηση κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Γυρνάει στο 3% και γίνεται ένα με τους μπαχαλάκηδες»

08:04 - 13/11/2019

Σε μετωπική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται η κυβέρνηση μετά τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, την ίδια ώρα που διαμηνύει πως δεν… The post Κυβέρνηση κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Γυρνάει στο 3% και γίνεται ένα με τους μπαχαλάκηδες» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει να υπερασπίζεται τους μπαχαλάκηδες

Aπαντά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Αραχωβίτη λέγοντας ότι είναι «αποκομμένος από την αγροτική πραγματικότητα»

Διαβάστε το στο

Βορίδης σε Αραχωβίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει να υπερασπίζεται τους μπαχαλάκηδες

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Σταύρος Αραχωβίτης, σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε έδωσε ο Μάκης Βορίδης. Μάλιστα προτείνει στον ΣΥΡΙΖΑ «να παραμείνει στο γνώριμο γι’ αυτόν πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης υπερασπιζόμενος, όπως άλλωστε έκανε πάντοτε, τους μπαχαλάκηδες και την ανοχή στην ανομία». Σε σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός σημειώνει ότι ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αραχωβίτης είναι “αποκομμένος από την αγροτική πραγματικότητα". Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Βορίδη: “Προφανώς ο κ. Αραχωβίτης παρακολουθεί μόνο τις τηλεοπτικές εμφανίσεις μου και όχι το έργο του Υπουργείου. Διότι αν το έπραττε, θα γνώριζε ότι: 1. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εγώ π

Διαβάστε το στο thestival.gr

Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει όπως πάντα τους μπαχαλάκηδες

Επίθεση του υπ. Αγροτικού Ανάπτυξης στην Κουμουνδούρου για «στήριξη της ανομίας»

Διαβάστε το στο news.gr

Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει να υπερασπίζεται τους μπαχαλάκηδες

Σκληρή ήταν η απάντηση του Μάκη Βορίδη στον τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρο Αραχωβίτη,...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι