Μάγδα Φύσσα: «Παύλο μου νικήσαμε» - Δείτε το βίντεο

12:27 - 07/10/2020

Η αντίδραση της Μάγδας Φύσσας έξω από το Εφετείο - Τα δάκρυα, το βλέμμα στον ουρανό και το μήνυμα στον... Παύλο της.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάγδα Φύσσα: Νίκησε ο Παύλος, νίκησε η ελευθερία

Για μια σημαντική νίκη έκανε λόγο η Μάγδα Φύσσα μετά την ιστορική απόφαση του Εφετείου για ομόφωνη καταδίκη της Χρυσής Αυγής. «Κερδίσαμε ένα κομμάτι και αυτό το χρωστάμε σε όλους σας. Είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλον. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Θα είμαστε εδώ και τις επόμενες μέρες.... The post Μάγδα Φύσσα: Νίκησε ο Παύλος, νίκησε η ελευθερία appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μάγδα Φύσσα: Νίκησε ο Παύλος, νίκησε η ελευθερία

Οι γονείς του Παύλου Φύσσα βγήκαν από το Εφετείο για να χαιρετίσουν τους συγκεντρωμένους που έχουν παραμείνει επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας, και οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και συνθήματα φωνάζοντας μεταξύ άλλων στην Μάγδα Φύσσα “Δύναμη”. “Νίκησε ο Παύλος, νίκησε η ελευθερία, αυτό που πραγματικά ήταν ο Παύλος”, είπε η Μάγδα Φύσσα σφίγγοντας στην αγκαλιά […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Μάγδα Φύσσα για Χρυσή Αυγή: «Παύλο μου νικήσαμε»

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η αντίδραση της μητέρας του Παύλου Φύσσα μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Το άρθρο Μάγδα Φύσσα για Χρυσή Αυγή: «Παύλο μου νικήσαμε» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Μάγδα Φύσσα: «Ο Παύλος τα κατάφερε» – Πανηγυρισμοί έξω από το Εφετείο

Η αντίδραση της Μάγδας Φύσσας μετά την ιστορική απόφαση - Ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μάγδα Φύσσα για Χρυσή Αυγή: «Παύλο μου νικήσαμε»

Με δάκρυα στα μάτια και με τα χέρια να κοιτά στον ουρανό η Μάγδα Φύσσα ύψωσε τα χέρια της και φώναξε προς τον ουρανό: «Παύλο μου, νικήσαμε. Δικαιωθήκαμε!». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, στο άκουσμα της απόφασης πως η Χρυσή Αυγή είναι […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ