ΕΔΕ μετά την καταγγελία Βαρουφάκη για αστυνομικό – «Μου είπε άντε γ@@σου»
15:24 - 07/10/2020
ΕΔΕ διενεργείται στην ΕΛΑΣ μετά από την καταγγελία που έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης για αστυνομικό των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το Εφετείο. Όπως περιγράφει σε ανάρτησή του στο Twitter o επικεφαλής του ΜεΡΑ25 όλα συνέβησαν όταν απευθύνθηκε στον αστυνομικό των ΜΑΤ αφού ξεκίνησαν τα επεισόδια μετά την ανακοίνωση της...
The post ΕΔΕ μετά την καταγγελία Βαρουφάκη για αστυνομικό – «Μου είπε άντε γ@@σου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καταγγελία Βαρουφάκη: Άνδρας των ΜΑΤ μου είπε «Άντε γ@μ!$0υ» (pic)
Επεισόδιο με άνδρα των ΜΑΤ είχε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Διαβάστε το στο ΕΔΕ μετά την καταγγελία Βαρουφάκη για αστυνομικό – «Μου είπε άντε γ@@σου»
ΕΔΕ διενεργείται στην ΕΛΑΣ μετά από την καταγγελία που έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης για αστυνομικό των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το Εφετείο. Όπως περιγράφει σε ανάρτησή του στο Twitter o επικεφαλής του ΜεΡΑ25 όλα συνέβησαν όταν απευθύνθηκε στον αστυνομικό των ΜΑΤ αφού ξεκίνησαν τα επεισόδια μετά την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης για τη Χρυσή […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΚαταγγελία Βαρουφάκη: Άνδρας των ΜΑΤ μου είπε «Άντε γ@μ!$0υ»
Επεισόδιο με άνδρα των ΜΑΤ είχε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Σε αντιπαράθεση με έναν άνδρα των ΜΑΤ ήρθε ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά την διάρκεια των επεισοδίων που ακολούθησαν της καταδικαστικής απόφασης για την Χρυσή Αυγή. Το περιστατικό περιέγραψε ο ίδιος με αναρτήσή του στα social media, όπου έγραψε: ...
The post Καταγγελία Βαρουφάκη: Άνδρας των ΜΑΤ μου είπε «Άντε γ@μ!$0υ» appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.grΕΔΕ κατά αστυνομικού μετά τις σοβαρές καταγγελίες Βαρουφάκη για το Εφετείο
Εξελίξεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την καταγγελία Βαρουφάκη για εξύβριση από αστυνομικό των ΜΑΤ τη στιγμή που η αστυνομία επιτέθηκε σε διαδηλωτές και διέλυσε την μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο.
Διαβάστε το στο efsyn.grΔίκη ΧΑ: ΕΔΕ μετά τις καταγγελίες Βαρουφάκη για εξύβριση από αστυνομικό
Καταγγελία ότι δέχτηκε εξύβριση από αστυνομικό, έξω από το Εφετείο μετά τη δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή έκανε ο...
The post Δίκη ΧΑ: ΕΔΕ μετά τις καταγγελίες Βαρουφάκη για εξύβριση από αστυνομικό appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr