Χαμός με επίθεση αστυνομικού σε Βαρουφάκη, Εφετείο: «Είμαι βουλευτής», «Άλλος ένας λόγος να σε γ… αρχ…”

15:31 - 07/10/2020

Τι κατήγγειλε ο Γιάνης Βαρουφάκης για επίθεση από αστυνομικό στο Εφετείο; Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία για λεκτική επίθεση και χυδαία φρασεολογία από άντρα των ΜΑΤ προχώρησε ο Γιάνης Βαρουφάκης με ανάρτησή του στο Twitter. Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 βρέθηκε στο Εφετείο για να ακούσει την ανάγνωση της ετυμηγορίας για τη Χρυσή Αυγή, ενώ ήταν […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Χαμός με επίθεση αστυνομικού σε Βαρουφάκη, Εφετείο: «Είμαι βουλευτής», «Άλλος ένας λόγος να σε γ… αρχ…”.

Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάνης Βαρουφάκης: «Είμαι βουλευτής» – Αστυνομικός: «Άλλος ένας λόγος να σε γ@….»

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, βρέθηκε σήμερα στο Εφετείο για να ακούσει την ανάγνωση της ετυμηγορίας για τη Χρυσή Αυγή, ενώ ήταν παρών και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που τη διαδέχτηκαν μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών που έκαναν χρήση δακρυγόνων. The post Γιάνης Βαρουφάκης: «Είμαι βουλευτής» – Αστυνομικός: «Άλλος ένας λόγος να σε γ@….» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βαρουφάκης: “Είμαι βουλευτής” – Αστυνομικος: “Άλλος ένας λόγος να σε γ…..”

Lamianow.gr Βαρουφάκης: “Είμαι βουλευτής” – Αστυνομικος: “Άλλος ένας λόγος να σε γ…..” Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία για λεκτική επίθεση και χυδαία φρασεολογία από άντρα των ΜΑΤ προχώρησε ο Γιάνης Βαρουφάκης με ανάρτησή του στο Twitter. Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 βρέθηκε στο Εφετείο για να ακούσει την ανάγνωση της ετυμηγορίας για τη Χρυσή Αυγή, ενώ ήταν παρών και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που τη διαδέχτηκαν μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών που […] Βαρουφάκης: “Είμαι βουλευτής” – Αστυνομικος: “Άλλος ένας λόγος να σε γ…..” LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fimes.gr

Ψέματα της Βουγιουκλάκη: Πόσα χρόνια έκρυβε από την ηλικίας της. Δείτε την ταυτότητα [φωτο]

Τα 5 χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι ένα παιδί θα βγάλει πολλά χρήματα

Πώς είναι να ζεις σε μια «ντουλάπα»: Αυτά είναι τα νέα μικρο-διαμερίσματα των 8 τ.μ. [video]

Χαμός στα Ζara: Ποιο προϊόν έχει σπάσει τα ταμεία. Το αγοράζουν όλοι, θραύση [φωτο]

Σάσα Σταμάτη: Πώς ήταν η παρουσιάστρια πριν την πλαστική, πού την έκανε [video]

Πώς είναι σήμερα η Ελένη από το Ρετιρέ, γνωστή ηθοποιός Κλαίρη Κατσαντώνη [φωτο]