ΚΡΗΤΗ ΝΕΑ: Απύρετος και ευδιάθετος ο Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος – Ομαλή η εξέλιξη της υγείας του

17:00 - 07/10/2020

ΚΡΗΤΗ ΝΕΑ: Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από την Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ αναφέρει πως ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική ΠαΓΝΗ και η εξέλιξη της υγείας του είναι ομαλή. Είναι απύρετος και ευδιάθετος. Υπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης εξήλθε από τη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ χθες το μεσημέρι, σκορπίζοντας χαμόγελα σε κλήρο και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος: Ομαλή η εξέλιξη της υγείας του

Ομαλά εξελίσσεται η πορεία της υγείας του αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, σύμφωνα με το νεότερο ανακοινωθέν του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. «Ο σεβασμιώτατος αρχιεπίσκοπος Κρήτης κκ Ειρηναίος, νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική ΠαΓΝΗ και η εξέλιξη της υγείας του είναι ομαλή. Είναι απύρετος και ευδιάθετος» αναφέρει χαρακτηριστικά το ανακοινωθέν. Ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης εξήλθε... The post Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος: Ομαλή η εξέλιξη της υγείας του appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο