Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Ράντου για την Μάγδα Φύσσα

10:37 - 08/10/2020

Την απόφαση πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση σχολίασε με μια χαρακτηριστική ανάρτηση η Ελένη Ράντου.

Διαβάστε Περισσότερα στο vita.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αναφορά της Ιωάννας Μάνδρου στην Μάγδα Φύσσα

Στη γυναίκα σύμβολο της δικαιοσύνης και του αγώνα Μάγδα Φύσσα αναφέρθηκε η ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ  , μια ημέρα με την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε εγκληματική οργάνωση την Χρυσή Αυγή, και σίγουρα δεν θα περίμενε κανείς να πει αυτά που είπε! Απαξιωτική επίθεση στην Μάγδα Φύσσα από τον ΣΚΑΪ Ετσι μας βλέπουν τα […] Η αναφορά της Ιωάννας Μάνδρου στην Μάγδα Φύσσα - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Συγκινεί το μήνυμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη στη Μάγδα Φύσσα

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη Κούλα Αρμουτίδου δεν μπόρεσε να είναι χθες στο Εφετείο για να συμπαρασταθεί στη Μάγδα Φύσσα. Το μυαλό της όμως, η καρδιά της και η σκέψη της ήταν εκεί. «Νοερά ήμουν κοντά στη Μάγδα γιατί ήρθε κοντά μου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες ομοιοπαθείς που δολοφόνησαν τα παιδιά μας χέρια βάναυσα και βάρβαρα. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση για τη μανούλα, τη Μάγδα τη Φύσσα, αλλά για εμάς τους χαροκαμένους γονείς αποτελεί μια στιγμιαία ανακούφιση» είπε μιλώντας στο Star. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vita.gr

Τα nail designs που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας την Πρωτοχρονιά

Αυτές είναι οι πιο hot αποχρώσεις & υφές στα ρουζ τον φετινό χειμώνα

Τρώμε όσο τρώγαμε και αδυνατίζουμε: Γίνεται; Κι όμως, γίνεται!

Γρίπης και ιώσεις σε έξαρση – «Καμπανάκι» ΕΟΔΥ ενόψει γιορτών

Stranger Things: Φέρνει την Νταϊάνα Ρος στην κορυφή των ψηφιακών charts

«Τεχνητή συντροφιά»: Μας συνδέει ή μας απομονώνει η AI;