Βούτσης: Ούτε ένα ψεγάδι στους χειρισμούς μου κατά της Χρυσής Αυγής

13:45 - 08/10/2020

Στα όρια της δολοφονίας χαρακτήρα η επίθεση που δέχομαι από ΝΔ για το θέμα της Χρυσής Αυγής, δηλώνει ο τέως πρόεδρος της Βουλής.    Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, απορρίπτοντας ισχυρισμούς περί σχέσεων του ίδιου και του κόμματος του με τη Χρυσή Αυγή. Ταυτόχρονα έκανε λόγο για «ομάδα ψεύδους της ΝΔ» αλλά και για επίθεση που δέχεται «η οποία είναι στα όρια δολοφονίας χαρακτήρα».  «Λέω ευθύτατα ότι έχει εξαπολυθεί επίσημα από τη ΝΔ μέσω του κ. Πέτσα και από αρκετά άλλα στελέχη της, μια εντελώς ψεύτικη εικόνα και μία επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Σε πολύ μεγάλο βαθμό αφορά και εμένα που είχα πολύ μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία ως γραμματ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Βούτσης: Κανένα ψεγάδι στους χειρισμούς μου κατά της Χρυσής Αυγής

Για επίθεση στα όρια δολοφονίας χαρακτήρα από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και τον Στέλιο Πέτσα μιλάει με δήλωσή του στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά