A’ Bola: «Θα φύγει ως ελεύθερος τον Ιούνιο από τη Ρίο Άβε ο Ρέις - Πιθανό να κάνει κίνηση τον Γενάρη ο Ολυμπιακός»
14:03 - 08/10/2020
A’ Bola: «Θα φύγει ως ελεύθερος τον Ιούνιο από τη Ρίο Άβε ο Ρέις - Πιθανό να κάνει κίνηση τον Γενάρη ο Ολυμπιακός»
08/10/2020
Ο Ματέους Ρέις αποτέλεσε στη μεταγραφική περίοδο, που ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες, βασικό στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή του στην αριστερή πλευρά της άμυνας.
Ο Βραζιλιάνος ήταν στόχος των ερυθρόλευκων προτού φυσικά προχωρήσουν στην απόκτηση του Ρούμπεν Βινάγκρε μετά από προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Όμως, η Ρίο Άβε είχε πολύ υψηλές απαιτήσεις για την παραχώρησή του και δεν είχε σκοπό να τον δώσει στον Ολυμπιακό, αν και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.
Ο αριστερός μπακ της πορτογαλικής ομάδας, όπως είναι λογικό
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr