Έκτακτο: Δημόσιο «αντίο» Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ!
14:59 - 08/10/2020
Το δικό του αντίο στον ΠΑΟΚ, με ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media είπε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/10) ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Αναλυτικά: «Δεν είναι εύκολο. Ποτέ μου δεν το είχα με τα λόγια, δεν μου χρειάστηκαν ποτέ για να εξηγήσω όσα νιώθω. Γνωριζόμαστε καλά πια. Δύο θητείες, μια ζωή. Έχουμε πανηγυρίσει και κλάψει μαζί. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το «αντίο» του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ
«Τίτλους τέλος» έβαλε και ο Αντρέ Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ και την οικογένεια του, μέσω μηνύματος που έστειλε στο Instagram. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή…
Διαβάστε το στο politik.grΤο «αντίο» του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ (pic)
«Τίτλους τέλος» έβαλε και ο Αντρέ Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ και την οικογένεια του, μέσω μηνύματος που έστειλε στο Instagram.
Διαβάστε το στο analitis.grΠΑΟΚ: Το «αντίο» του Βιερίνια!
Τέλος στην δεύτερη θητεία του έβαλε ο Αντελίνο Βιερίνια, με ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στα social media. «Δεν είναι εύκολο. Ποτέ μου δεν το είχα με τα λόγια, δεν μου χρειάστηκαν ποτέ για να εξηγήσω όσα νιώθω. Γνωριζόμαστε καλά πια. Δύο θητείες, μια ζωή. Έχουμε πανηγυρίσει και κλάψει μαζί. Όλα μαζί. Μέχρι χθες… Τώρα […]
The post ΠΑΟΚ: Το «αντίο» του Βιερίνια! appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.gr