Μητέρα της Τοπαλούδη για Μάγδα Φύσσα: «Ο Παύλος και η Ελένη ίσως να χαμογελούν – Μάνα κουράγιο, κράτα γερά»

16:00 - 08/10/2020

Είναι δύο μάνες που βιώνουν τον μεγαλύτερο πόνο που υπάρχει στη φύση...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητέρα Τοπαλούδη σε Μάγδα Φύσσα: «Μάνα κράτα γερά»! (vid)

«Είμαστε δύο μάνες, που δολοφόνησαν τα παιδιά μας», λέει η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη και τονίζει: «Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση για τη Μάγδα Φύσσα».

Διαβάστε το στο

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη στη Μάγδα Φύσσα: Ο Παύλος και η Ελένη ίσως να χαμογελούν

«Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση για τη μανούλα, τη Μάγδα τη Φύσσα, αλλά για εμάς τους χαροκαμένους γονείς αποτελεί μια στιγμιαία ανακούφιση» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τοπαλούδη σε Φύσσα: Ο Παύλος και η Ελένη ίσως να χαμογελούν

«Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση για τη μανούλα, τη Μάγδα τη Φύσσα, αλλά για εμάς τους χαροκαμένους γονείς αποτελεί μια στιγμιαία ανακούφιση» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Διαβάστε το στο tovima

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη σε Μάγδα Φύσσα: Τα παιδιά μας ίσως να χαμογελούν – «Μάνα κράτα γερά»

Είναι δύο μάνες που βιώνουν τον μεγαλύτερο πόνο που υπάρχει στη φύση: της απώλειας του παιδιού τους. Η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο, γνώρισε και συνδέθηκε με τη Μάγδα Φύσσα όταν η τελευταία έσπευσε στο πλευρό της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας... The post Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη σε Μάγδα Φύσσα: Τα παιδιά μας ίσως να χαμογελούν – «Μάνα κράτα γερά» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μητέρα Τοπαλούδη στη Μάγδα Φύσσα: «Ο Παύλος και η Ελένη ίσως να χαμογελούν»

Η Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, δεν μπόρεσε να είναι χθες στο Εφετείο για να συμπαρασταθεί στη Μάγδα Φύσσα. Ωστόσο, το μυαλό της ήταν εκεί. The post Μητέρα Τοπαλούδη στη Μάγδα Φύσσα: «Ο Παύλος και η Ελένη ίσως να χαμογελούν» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μητέρα Τοπαλούδη σε Μάγδα Φύσσα: «Μόνο ένα έχω να πω, μάνα κουράγιο, κράτα γερά»

Το μήνυμά της μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή

Διαβάστε το στο lifo.gr

Μητέρα Τοπαλούδη για Μάγδα Φύσσα: «Μάνα κράτα γερά»

ΕΛΛAΔΑ  "Με το μυαλό μου ήμουν κοντά στη Μάγδα Φύσσα", είπε η Κούλα Αρμουτίδου μιλώντας στο STAR. "Ήρθε στην δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες, ομοιοπαθείς. Που χάσαμε τα παιδιά μας. Που δολοφονήσαν τα παιδιά μας. Χέρια βάναυσα και βάρβαρα. Σίγουρα η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση, για τη μανούλα, την Μάγδα Φύσσα", ανέφερε συγκινημένη. "Τα παιδιά μας θα ζουν πια μέσα από τα χιλιάδες μάτια και τις ψυχές των νέων συνανθρώπων μας που μας συμπαραστέκονται. Σε κάθε φατσούλα βλέπω την Ελένη μου, τον Παύλο Φύσσα και τον Γιακουμάκη. Μας πήραν τις ζωές και μας καταδίκασαν να ζούμε σε έναν γολγοθά. Καμία ποινή δεν μπορεί να

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Το μήνυμα της μητέρας της Τοπαλούδη στη Μάγδα Φύσσα: «Μας πήραν τις ζωές, μάνα κράτα γερά»

Η μητέρα της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, έστειλε το δικό της μήνυμα στη Μάγδα Φύσσα την ώρα που περιμένουμε τις ποινές της Χρυσής Αυγής. «Ήρθε στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες, ομοιοπαθείς. Που χάσαμε τα παιδιά μας. Που δολοφόνησαν τα παιδιά μας. […] The post Το μήνυμα της μητέρας της Τοπαλούδη στη Μάγδα Φύσσα: «Μας πήραν τις ζωές, μάνα κράτα γερά» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Μητέρα Τοπαλούδη: Αγαπητή μου Μάγδα, μάνα κουράγιο, κράτα γερά

Η Μάγδα Φύσσα και η Κούλα Αρμουτίδου είναι δύο μητέρες που τις ένωσε ο χαμός των παιδιών τους. 

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Κούλας Αρμουτίδου στη Μάγδα Φύσσα: Αγαπητή μου Μάγδα, μόνο ένα έχω να πω, μάνα κουράγιο, κράτα γερά!

Νοερά ήμουν κοντά στη Μάγδα γιατί ήρθε κοντά μου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δε θα το ξεχάσω ποτέ.

Διαβάστε το στο entertv.gr

Μητέρα Τοπαλούδη σε Μάγδα Φύσσα: «Μάνα κράτα γερά»

Μητέρα Τοπαλούδη σε Μάγδα Φύσσα: «Τα παιδιά μας θα ζουν πια μέσα από τα χιλιάδες μάτια και τις ψυχές των νέων συνανθρώπων μας που μας συμπαραστέκονται», μερικά από τα λόγια της Κούλας Αρμουτίδου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη στη Μάγδα Φύσσα: Ο Παύλος και η Ελένη ίσως να χαμογελούν

Διαβάστε το στο to10.gr

Μητέρα της Τοπαλούδη για Μάγδα Φύσσα: "Ο Παύλος και η Ελένη ίσως να χαμογελούν"

Είναι δύο μάνες που βιώνουν τον μεγαλύτερο πόνο που υπάρχει στη φύση: της απώλειας του παιδιού τους. Η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο, γνώρισε και συνδέθηκε με τη Μάγδα Φύσσα όταν η τελευταία έσπευσε στο πλευρό της στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας την πρώτη μέρα της δίκης. Οι δολοφόνοι της 21χρονης Ελένης καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά. Η Κούλα Αρμουτίδου δεν μπόρεσε να είναι χθες στο Εφετείο για να συμπαρασταθεί στη Μάγδα Φύσσα. Το μυαλό της όμως, η καρδιά της και […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μητέρα Τοπαλούδη για Μάγδα Φύσσα: Μάνα κράτα γερά

Μάγδα Φύσσα και Κούλα Αρμουτίδου. Δύο γυναίκες, δύο μητέρες που έγιναν σύμβολα της ελληνικής κοινωνίας και οι ζωές τους συνδέθηκαν... The post Μητέρα Τοπαλούδη για Μάγδα Φύσσα: Μάνα κράτα γερά appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Μητέρα Τοπαλούδη σε Μάγδα Φύσσα: «Μάνα κράτα γερά»

Μητέρα Τοπαλούδη σε Μάγδα Φύσσα: «Τα παιδιά μας θα ζουν πια μέσα από τα χιλιάδες μάτια και τις ψυχές των νέων συνανθρώπων μας που μας συμπαραστέκονται», μερικά από τα λόγια της Κούλας Αρμουτίδου.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!