Σφοδρή σύγκρουση Πολάκη-Πλεύρη: «Είσαι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής» - «Θα σου κάνω αγωγή αν μιλήσεις υπέρ μου»

17:52 - 08/10/2020

Πολιτική  Άγρια κόντρα εξελίχθηκε στη Βουλή μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη και του βουλευτή της ΝΔ Θάνου Πλεύρη, με φόντο τη δίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά και τα επεισόδια έξω από το Εφετείο.   Με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης, ο Παύλος Πολάκης είπε ότι «η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος ιστορικών στιγμών. Χθες ήταν ημέρα νίκης και χαράς που δεν δηλητηριάστηκε από συγκεκριμένα χουντοσταγονίδια της ΕΛΑΣ του Χρυσοχοϊδη που είπε αισχρά ψέματα. Υπάρχει βίντεο που δείχνουν ρίψη χημικών χωρίς να έχει προηγηθεί ρίψη μολότοφ».   Στην συνέχεια ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε σε στελέχη της ΝΔ και δημοσιογράφους υποστηρίζοντας ότι κατά το παρελθό

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριος καβγάς Πολάκη-Πλεύρη στη Βουλή: «Είσαι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής» – «Θα σου κάνω αγωγή αν μιλήσεις υπέρ μου»

Αρπάχτηκαν στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης, με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής και τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το Εφετείο. The post Άγριος καβγάς Πολάκη-Πλεύρη στη Βουλή: «Είσαι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής» – «Θα σου κάνω αγωγή αν μιλήσεις υπέρ μου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)