Aποκάλυψη-σοκ από Ασπρίγια: "Μου ζήτησαν την άδεια για να σκοτώσουν τον Τσιλαβέρτ"
11:12 - 13/11/2019
Ο Φαουστίνο Ασπρίγια αποκάλυψε στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για τον ίδιο πως πριν από 22 χρόνια τον είχε πλησιάσει ένας έμπορος ναρκωτικώς και του ζήτησε την άδεια για να σκοτώσει τον γκολκίπερ της εθνικής Παραγουάης, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ασπρίγια: «Μου ζήτησαν την άδεια για να σκοτώσουν τον Σιλαβέρτ»
Μια… τρομακτική αποκάλυψη του Ασπρίγια για τα καρτέλ της Κολομβίας.
Διαβάστε το στο NewsBombΑσπρίγια: «Μου ζήτησαν την άδεια να σκοτώσουν τον Τσιλαβέρτ»
Ο Κολομβιανός πρώην επιθετικός, Φαουστίνο Ασπρίγια, δήλωσε ότι έπρεπε να πείσει έναν φίλαθλο-εκτελεστή να μην σκοτώσει τον Παραγουανό τερματοφύλακα Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, όταν οι δύο τους συγκρούστηκαν σε έναν προκριματικού αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 1997.
The post Ασπρίγια: «Μου ζήτησαν την άδεια να σκοτώσουν τον Τσιλαβέρτ» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΑσπρίγια: «Μου ζήτησαν την άδεια για να σκοτώσουν τον Σιλαβέρτ»
Μια… τρομακτική αποκάλυψη του Ασπρίγια για τα καρτέλ της Κολομβίας.
Διαβάστε το στο onsports.grΣοκαριστική αποκάλυψη: «Μου ζήτησαν άδεια για να σκοτώσουν αντίπαλο»
Ο Φαουστίνο Ασπρίγια αποκάλυψε στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για τον ίδιο πως πριν από 22 χρόνια τον είχε πλησιάσει ένας έμπορος ναρκωτικών και του ζήτησε την άδεια για να σκοτώσει τον γκολκίπερ της εθνικής Παραγουάης, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ. Ο Αντρές Εσκομπάρ είναι ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε στην ιστορία καθώς δολοφονήθηκε στις 2 Ιουλίου 1994, λίγο μετά... Διαβάστε περισσότερα
The post Σοκαριστική αποκάλυψη: «Μου ζήτησαν άδεια για να σκοτώσουν αντίπαλο» appeared first on Pentapostagma.gr.
Διαβάστε το στο pentapostagma.grΑσπρίγια: «Μου ζήτησαν την άδεια να σκοτώσουν τον Τσιλαβέρτ»! (vid)
Σοκάρει η ατάκα του Φαουστίνιο Ασπρίγια...
The post Ασπρίγια: «Μου ζήτησαν την άδεια να σκοτώσουν τον Τσιλαβέρτ»! (vid) appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΑσπρίγια: «Μου ζήτησαν την άδεια για να δολοφονήσουν τον Τσιλαβέρτ»
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του πρώην Κολομβιανού επιθετικού, Ασπρίγια, ο οποίος παραδέχτηκε πως αν είχε δώσει την έγκρισή του θα είχε δολοφονηθεί ο πρώην Παραγουανός τερματοφύλακας Τσιλαβέρτ
Διαβάστε το στο fosonline.gr