Ανδρέας Φουστάνος: "Δέχθηκε άδικη κριτική η Νατάσα Θεοδωρίδου" (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φουστάνος: Δέχθηκε άδικη κριτική η Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στην εκπομπή Pop Up και αναφέρθηκε στις «επιθέσεις» που δέχθηκε πρόσφατα η Νατάσα Θεοδωρίδου. «άνθρωπος ο οποίος είναι εκτεθειμένος δημοσίως νομίζω ότι πολλές φορές δέχεται και επιθέσεις χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν μπορώ, τώρα, να πιστέψω ότι η Νατάσα είναι υπεύθυνη για τις συναυλίες της. Άλλοι είναι υπεύθυνοι. Η Νατάσα είναι μια τραγουδίστρια που καλείται να πάει να δώσει μια συναυλία. Για το πως θα είναι ο κόσμος που θα την ακούσει, δεν είναι υπεύθυνος ο τραγουδιστής. Οπότε να δέχεται για αυτό κριτική ο τραγουδιστής νομίζω ότι είναι άδικο», είπε ο ίδιος. Η Kωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς  βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Διαβάστε το στο spoilers

Φουστάνος: «Δέχθηκε άδικη κριτική η Νατάσα Θεοδωρίδου»

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στην εκπομπή Pop Up και αναφέρθηκε στις «επιθέσεις» που δέχθηκε πρόσφατα η Νατάσα...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας