Τσιτσιπάς: «Είμαι χαρούμενος και μαζί λυπημένος»

08:57 - 10/10/2020

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός (3-2) από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις με το αγωνιστικό του πνεύμα. Η παγκόσμια κοινότητα του τένις, αποθέωσε τον 22χρονο Έλληνα τενίστα που κατάφερε, κόντρα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και πιο φορμαρισμένο τενίστα του 2020, να γυρίσει το παιχνίδι από […] The post Τσιτσιπάς: «Είμαι χαρούμενος και μαζί λυπημένος» appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportsfeed.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Είμαι χαρούμενος και λυπημένος ταυτόχρονα»

Στην υποτροπή ενός τραυματισμού από την Ρώμη και στην κόπωση, στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά τον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός, που έληξε με νίκη...

Διαβάστε το στο Zougla

Τσιτσιπάς: «Είμαι χαρούμενος και λυπημένος ταυτόχρονα… “ξύπνησε” ένας τραυματισμός που είχα»

Στην υποτροπή ενός τραυματισμού από την Ρώμη και στην κόπωση, στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά τον ημιτελικό

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Στην κόπωση στην οποία ρόλο έπαιξε κι ένας παλιότερος τραυματισμός του, στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στις δηλώσεις του μετά τον συγκλονιστικό ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός, που έληξε με νίκη 3-2 σετ του νο1 τενίστα τον κόσμο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

«Είμαι χαρούμενος και λυπημένος ταυτόχρονα»

Στην υποτροπή ενός τραυματισμού από την Ρώμη και στην κόπωση, στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά τον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός, που έληξε με νίκη 6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ένας τραυματισμός που «ξύπνησε» και το σημείο του αγώνα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, για το οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς λέει: «Δεν ήμουν, πλέον, σωματικά παρών»

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportsfeed.gr

Θετικός στον κορονοϊό και ο Ρούμπλεφ

«Καλές γιορτές» με δυνατό προπονητικό καμπ από σήμερα στο Λουτράκι

Πέφτει από το Νο1 ο Τζόκοβιτς αν δεν αγωνιστεί στο αυστραλιανό όπεν

«Ζεσταίνεται» η Ευρώπη στον κλειστό

Ηλεκτρονικός υπολογιστής θα βγάζει τη βαθμολογία στην ενόργανη

AΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2021: Κολύμβηση