Φαν Σιπ: «Υπάρχει πρόοδος στην Εθνική»

13:35 - 10/10/2020

Φαν Σιπ: «Υπάρχει πρόοδος στην Εθνική» 10/10/2020 Ο Τζον Φαν Σιπ, μία μέρα πριν από την εντός έδρας αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής του Nations League με τη Μολδαβία (11/10, 21:45), υποστήριξε ότι αισιοδοξεί για το μέλλον της Εθνικής Ελλάδος, αφού βλέπει ότι υπάρχει πρόοδος και οι παίκτες κατανοούν αυτά που τους ζητά. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής: Θέλετε η ομάδα να βελτιώνετε. Το βλέπετε να συμβαίνει; "Βλέπω πράγματα που εφαρμόζονται, αλλά είναι συνεχής διαδικασία. Σε κάποια παιχνίδια όντως δεν βλέπουμε το επιθυμητό". Πώς σκοπεύετε να καλύψετε τη θέση του δεξιού μπακ; "Δεν μας ανησυχεί αυτό. Έχουμε τον Σβά

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαν΄τ Σχιπ: «Υπάρχει πρόοδος, είμαι αισιόδοξος»

Μία ημέρα πριν την εντός έδρας αναμέτρηση (11/10, 21:45, COSMOTE SPORT 1 HD, OPEN TV) με την Μολδαβία για την 3η αγωνιστική του Nations League...

Διαβάστε το στο Zougla

Φαν΄τ Σιπ: «Υπάρχει πρόοδος, είμαι αισιόδοξος»

Μία ημέρα πριν την εντός έδρας αναμέτρηση (11/10, 21:45, ΟΑΚΑ)…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Φαντ Σιπ: Υπάρχει πρόοδος, είμαι αισιόδοξος

Μία ημέρα πριν την εντός έδρας αναμέτρηση (11/10, 21:45, ΟΑΚΑ) με την Μολδαβία για την 3η αγωνιστική του Nations League, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαντ Σιπ, δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον και προσθέτει πως οι Ελληνες διεθνείς, κατανοούν αυτά που τους ζητά στις προπονήσεις.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

«Υπάρχει πρόοδος, είμαι αισιόδοξος»

Μία ημέρα πριν την εντός έδρας αναμέτρηση (11/10, 21:45, ΟΑΚΑ) με την Μολδαβία για την 3η αγωνιστική του Nations League, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σχιπ, δηλώνει αισιόδοξος για το…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)