Κλέων Γρηγοριάδης: Κατήγγειλε χυδαία σεξιστική επίθεση άντρα των ΜΑΤ προς την 16χρονη κόρη του (βίντεο)

14:02 - 13/11/2019

Όλο και πληθαίνουν οι καταγγελίες για εκτός ορίων συμπεριφορές αστυνομικών. Ο Κλέων Γρηγοριάδης έκανε γνωστό σήμερα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ότι η 16χρονη κόρη του δέχθηκε από άντρα των ΜΑΤ χυδαία σεξιστική επίθεση. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλέων Γρηγοριάδης : Καταγγέλλει σεξιστική επίθεση άντρα των ΜΑΤ στην κόρη του

Ο Κλέων Γρηγοριάδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης, κατήγγειλε δημόσια ότι η κόρη έπεσε θύμα χυδαίας σεξιστικής επίθεσης από άνδρα της ομάδας των ΜΑΤ.

Διαβάστε το στο

Κλέων Γρηγοριάδης : Καταγγέλλει σεξιστική επίθεση άντρα των ΜΑΤ στην κόρη του

Ο Κλέων Γρηγοριάδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης, κατήγγειλε δημόσια ότι η κόρη έπεσε θύμα χυδαίας σεξιστικής επίθεσης από άνδρα της ομάδας των ΜΑΤ.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ο Κλέων Γρηγοριάδης καταγγέλλει σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ στην κόρη του (VIDEO)

Στην καταγγελία ότι η κόρη του δέχθηκε σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ, προχώρησε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης. Ο Κλέων Γρηγοριάδης, παρουσία του προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμα, αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε στην πλατεία Εξαρχείων, με θύμα την 16χρονη κόρη του. «Δέχθηκε χυδαιότατη σεξιστική επίθεση, η κόρη μου είναι 16 ετών και δεν έχει λόγο να πει ψέματα στον πατέρα της, μιλώντας για μέρη του σώματός της, άντρας των ΜΑΤ από κλούβα, λέγοντάς της "αν ξαναέρθεις από ‘δω, θα σου ξεσκίσω τη μου…"». Ο Κ. Γρηγοριάδης όπως είπε, έχει καταθέσει επίσημη καταγγελία.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Κλέων Γρηγοριάδης κατήγγειλε ότι η κόρη του δέχθηκε σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ

O Κλέων Γρηγοριάδης έκανε γνωστό την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης στον ΣΚΑΪ […] The post Ο Κλέων Γρηγοριάδης κατήγγειλε ότι η κόρη του δέχθηκε σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κλέων Γρηγοριάδης: Χυδαία, σεξιστική επίθεση άντρα των ΜΑΤ στην 16χρονη κόρη μου

Την σεξιστική επίθεση άνδρα των ΜΑΤ στην 16χρονη κόρη του, που περνούσε από την πλατεία Εξαρχείων, κατήγγειλε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδη

Διαβάστε το στο lifo.gr

Ο Κλέων Γρηγοριάδης καταγγέλλει σεξιστική και χυδαία επίθεση ΜΑΤατζή στην κόρη του (Video)

Μία χυδαία σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ δέχτηκε η κόρη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΜέΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Ο Κλέων Γρηγοριάδης καταγγέλλει: Ανδρας των ΜΑΤ είπε στη 16χρονη κόρη μου «θα σου ξεσκίσω το…»

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση παρουσία του προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 περιέγραψε χυδαία σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ σε βάρος της ανήλικης κόρης του The post Ο Κλέων Γρηγοριάδης καταγγέλλει: Ανδρας των ΜΑΤ είπε στη 16χρονη κόρη μου «θα σου ξεσκίσω το…» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Κλέων Γρηγοριάδης: Σεξιστική επίθεση άντρα των ΜΑΤ στην κόρη μου

Ο γνωστός ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και  αποκάλυψε ότι  16χρονη κόρη του δέχθηκε από άντρα των ΜΑΤ χυδαία σεξιστική επίθεση. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 ενώ ήταν δίπλα του ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμα αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε

Διαβάστε το στο madata.gr

Ο Κλέων Γρηγοριάδης καταγγέλλει σeξιστική και χυδαία επίθεση ΜΑΤατζή στην κόρη του (Video)

Μία χυδαία σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ δέχτηκε η κόρη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΜέΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ο Κλέων Γρηγοριάδης, παρουσία του προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμα, αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε στην πλατεία Εξαρχείων, με θύμα την 16χρονη κόρη του.  «Δέχθηκε χυδαιότατη σεξιστική επίθεση, η κόρη μου […] The post Ο Κλέων Γρηγοριάδης καταγγέλλει σeξιστική και χυδαία επίθεση ΜΑΤατζή στην κόρη του (Video) appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Κλέων Γρηγοριάδης: «Άνδρας των ΜΑΤ επιτέθηκε χυδαία και σεξιστικά στη 16χρονη κόρη μου» (vid)

Κλέων Γρηγοριάδης: «Άνδρας των ΜΑΤ επιτέθηκε χυδαία και σεξιστικά στη 16χρονη κόρη μου» (vid) Wed, 13/11/2019 - 19:50

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Κλέων Γρηγοριάδης: Η 16χρονη κόρη μου δέχθηκε σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια συγκλονιστική καταγγελία έκανε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Οι Αταίριαστοι». Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Γρηγοριάδης δήλωσε ότι η 16χρονη κόρη του δέχθηκε χυδαία σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι ανάλογα περιστατικά «συμβαίνουν συστηματικότατα, δεν είναι η πρώτη φορά». Αναλυτικά η δήλωση […] The post Κλέων Γρηγοριάδης: Η 16χρονη κόρη μου δέχθηκε σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κ.Γρηγοριάδης: Ισχυρίζεται ότι άνδρες των ΜΑΤ έβρισαν την κόρη του

Τις τελευταίες ημέρες μετά τις επχιειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε ΑΣΟΕΕ και Εξάρχεια έχει ξεσπάσει ένα κύμα μίσους εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι προσπαθούν να επαναφέρουν την τάξη σε πανεπιστήμια και πλατείες ώστε να μπορούν οι πολίτες και οι φοιτητές να απολαμβάνουν ελεύθερα τις βόλτες και να παρακολουθούν τα μαθήματά τους χωρίς ακροαριστερές «παρεμβάσεις». Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής του ΜέΡα 25, Κλεών Γρηγοριάδης, ο οποίος ισχυρίστηκε η 16χρονη κόρη του δέχθηκε σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Στο πάνελ, μαζί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΜέΡα 25 καθόταν και ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών και μάλιστα, όπω

Διαβάστε το στο pronews.gr

Κλέων Γρηγοριάδης: Σεξιστική επίθεση άντρα των ΜΑΤ στην κόρη μου

«Αν ξαναέρθεις από ‘δω, θα σου ξεσκίσω τη…»

Διαβάστε το στο news.gr

Κλέων Γρηγοριάδης: «Η κόρη μου δέχθηκε σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ» (vid)

Ο Κλέων Γρηγοριάδης εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ και αποκάλυψε πως η 16χρονη κόρη του δέχθηκε χυδαία σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ. The post Κλέων Γρηγοριάδης: «Η κόρη μου δέχθηκε σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ» (vid) appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ο Κλέων Γρηγοριάδης καταγγέλλει σεξιστική επίθεση ΜΑΤατζή στην κόρη του (video)

Ο Κλέων Γρηγοριάδης καταγγέλλει άνδρα των ΜΑΤ για χυδαία σεξιστική επίθεση προς την ανήλικη κόρη τουΜία «χυδαιότατη» σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ δέχτηκε η κόρη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΜέΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη, σύμφωνα με καταγγελία του ίδιου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Παρουσία μάλιστα του προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμα, ο κ. Γρηγοριάδης αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε ως θύμα την 16χρονη κόρη του, στην πλατεία Εξαρχείων. «Δέχθηκε χυδαιότατη σεξιστική επίθεση, η κόρη μου είναι 16 ετών και δεν έχει λόγο να πει ψέματα στον πατέρα της, μιλώντας για μέρη του σώματός της, άντρας των ΜΑΤ από κλούβα, λέγοντάς της "αν ξαναέρθεις από ‘δω, θα σου ξεσκίσω τη μο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κλέων Γρηγοριάδης: Η 16χρονη κόρη μου δέχθηκε χυδαία σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης αποκάλυψε πως η κόρη του δέχθηκε χυδαία σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ στην πλατεία των Εξαρχείων. «Δέχθηκε χυδαιότατη σεξιστική επίθεση, η κόρη μου είναι 16 ετών και δεν έχει λόγο να πει ψέματα στο πατέρα […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Κλέων Γρηγοριάδης: Χυδαία σεξιστική επίθεση κατά της κόρης μου από άνδρα των ΜΑΤ

Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, παρουσία του προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών. Ο Κλέων...

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”