Αυτός είναι ο λόγος που ο Μάρκοβιτς έφυγε ξανά από τον Ολυμπιακό

18:44 - 11/10/2020

Αυτός είναι ο λόγος που ο Μάρκοβιτς έφυγε ξανά από τον Ολυμπιακό 11/10/2020 Ικανοποιημένος που επέστρεψε στην Παρτιζάν, στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακός, δήλωσε ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. «Όλοι γνωρίζουν ότι η μεγάλη μου επιθυμία ήταν να επιστρέψω στην Παρτιζάν. Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν εύκολες και διήρκεσαν περισσότερο από ενάμιση μήνα. Παρότι είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, παραχωρήθηκα δανεικός στην ΑΕΛ κι ως εκ τούτου θα έπρεπε να τερματίσω το συμβόλαιό μου με την ομάδα της Λάρισας», δήλωσε αρχικά ο Μάρκοβιτς, για να συμπληρώσει:  «Το κατάφερα κυριολεκτικά τρεις ημέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Στον Ολυμπιακό πίστ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που ζυγίζεις λιγότερο το πρωί

Έχει τύχει να ζυγιστεί το πρωί και ένιωσες υπέροχα για την πρόοδό σου στην απώλεια βάρους για να συνειδητοποιήσεις μόνο αργότερα το βράδυ ότι έχεις κερδίσει ένα κιλό; Σε καταλαβαίνουμε. Υπάρχει λόγος που ζυγίζεις λιγότερο το πρωί. Αν και ο αριθμός στη ζυγαριά μπορεί να σε μπερδεύει, μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί στο καλό είσαι ελαφρύτερη […] The post Αυτός είναι ο λόγος που ζυγίζεις λιγότερο το πρωί appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)