Γιώργος Λιάγκας: «Αυτές τις μέρες μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα»

14:42 - 13/11/2019

Διανύοντας δύσκολες μέρες λόγω του θέματος με την σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στο ΑΠΘ, ο Γιώργος Λιάγκας, στην εκπομπή της Τετάρτης, […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Αυτές τις μέρες μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: Αυτές τις μέρες μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα (VIDEO)

Το δικό του μήνυμα έστειλε σήμερα μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας, στον απόηχο του σάλου που ξέσπασε μετά τον σχολιασμό του περιστατικού της ασέλγειας σε βάρος 20χρονης φοιτήτριας στο ΑΠΘ. Το μήνυμα αφορούσε κυρίως σε πρόσωπα από τα οποία ο παρουσιαστής περίμενε να τον στηρίξουν, αλλά… «Πάμε στη σύντροφό μου τόσα χρόνια, στη συνοδοιπόρο μου, σε τηλεόραση, ραδιόφωνο… την αγαπημένη μου Ελεάννα Τρυφίδου! Δουλεύουμε μαζί με την Ελεάννα πάρα πολλά χρόνια, είναι ο πιο στενός μου συνεργάτης. Με χαρές και λύπες είμαστε μαζί σε όλα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας καλωσορίζοντας την αρχισυντάκτρια της εκπομπής. «Σχεδόν 25 χρόνια. Το θέμα είναι να είσαι μαζί με τον άλλον στα δύσκολα Γιώργο, γιατί στ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιώργος Λιάγκας: Αυτές τις μέρες μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα

Διανύοντας δύσκολες μέρες λόγω του θέματος με την σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στο ΑΠΘ, ο Γιώργος Λιάγκας, στην εκπομπή της Τετάρτης, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα. Το μήνυμα αυτό αφορούσε κυρίως σε πρόσωπα από τα οποία ο παρουσιαστής περίμενε να τον στηρίξουν, αλλά… «Πάμε στη σύντροφό μου

Διαβάστε το στο madata.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Αυτές τις μέρες μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα»

Διανύοντας δύσκολες μέρες λόγω του θέματος με την σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στο ΑΠΘ, ο Γιώργος Λιάγκας, στην εκπομπή της Τετάρτης, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα. Το μήνυμα αυτό αφορούσε κυρίως σε πρόσωπα από τα οποία ο παρουσιαστής περίμενε να τον στηρίξουν, αλλά… «Πάμε στη σύντροφό μου τόσα χρόνια, στη συνοδοιπόρο μου, σε τηλεόραση, ραδιόφωνο… την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο