Ναδάλ: «Σημαντική μέρα για μένα, αλλά δεν είμαι χαζός»
21:31 - 11/10/2020
Ο Ράφα Ναδάλ χαίρεται για την κατάκτηση του 20ου Grand Slam τίτλου, αλλά δεν ξεχνάει ότι η κατάσταση στον πλανήτη είναι πολύ δύσκολη. «Σίγουρα είναι μια σημαντική μέρα για μένα, αλλά δεν είμαι χαζός», είπε ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο μετά τον θρίαμβο επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Παρίσι. «Είναι λυπηρή η κατάσταση στον κόσμο. […]
The post Ναδάλ: «Σημαντική μέρα για μένα, αλλά δεν είμαι χαζός» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
11/10/2020
Ο Ράφα Ναδάλ χαίρεται για την κατάκτηση του 20ου Grand Slam τίτλου, αλλά δεν ξεχνάει ότι η κατάσταση στον πλανήτη είναι πολύ δύσκολη.
«Σίγουρα είναι μια σημαντική μέρα για μένα, αλλά δεν είμαι χαζός», είπε ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο μετά τον θρίαμβο επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Παρίσι. «Είναι λυπηρή η κατάσταση στον κόσμο. Αν ρωτάτε πώς νιώθω, σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος. Αλλά δεν είμαι όσο χαρούμενος είμαι συνήθως, διότι η κατάσταση είναι δύσκολη για τους περισσότερους ανθρώπους. Δεν το απολαύσαμε μπροστά σε γεμάτες εξέδρες, φανταστική ατμόσφαιρα. Το ότι κέρδισα το τουρνουά, δεν αλλάζεις τ
Διαβάστε το στο filathlos.gr