EKTAKTO: Ξεκίνησε από το λιμάνι της Αττάλειας το Oruç Reis

10:03 - 12/10/2020

  Σύμφωνα με το MarineTraffic, το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruç Reis, μαζί με τα ρυμουλκά ανοιχτής θαλάσσης Cengiz Han και Ataman ξεκίνησαν από το λιμάνι της Αττάλειας, πριν λίγα λεπτά. Η κατεύθυνση είναι νότια, προφανώς για την περιοχή των ερευνών. Συνεπώς οι τουρκικές “απειλές” δεν ήταν κούφιες, και οι Τούρκοι προχωρούν σε όσα υποσχέθηκαν. Παρακολουθούμε […] Το άρθρο EKTAKTO: Ξεκίνησε από το λιμάνι της Αττάλειας το Oruç Reis εμφανίστηκε πρώτα στο Πτήση & Διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο ptisidiastima.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απέπλευσε από την Αττάλεια το Oruc Reis

Σημαντικό πλήγμα στον ελληνοτουρκικό διάλογο επιφέρει η νέα έξοδος του Oruc Reis στην Ανατολική μεσόγειο, στη θαλάσσια περιοχή νοτίως του Καστελλόριζου

Διαβάστε το στο tovima

Oruc Reis: Αναχώρησε από το λιμάνι της Αττάλειας με τη νέα Navtex

Αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας από το λιμάνι τις Αττάλειας το ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας Oruc Reis. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα κατευθυνθεί νότια του Καστελόριζου για έρευνες έως τις 22 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τη νέα Navtex που εξέδωσε ο σταθμός της Αττάλειας. Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr The post Oruc Reis: Αναχώρησε από το λιμάνι της Αττάλειας με τη νέα Navtex appeared first on Menshouse.gr.

Διαβάστε το στο menshouse.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ptisidiastima.com

Χαμάς και Αίγυπτος χαιρέτισαν την υποχώρηση Τραμπ για μόνιμο εκτοπισμό των Παλαιστίνιων από τη Γάζα

Γαλλία: Έκκληση για την κατάσχεση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων

Η Ουκρανία λέει ότι κατέρριψε 74 από τα 117 drones που εκτόξευσε η Ρωσία την νύχτα

Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να συζητήσει την ειρηνευτική πρωτοβουλία του Τραμπ

Τα τουρκικά Akinci συμπλήρωσαν το ορόσημο των 100.000 ωρών πτήσης

Ουκρανική επίθεση με drones στη Ρωσική επικράτεια, πλήγματα και στη Μόσχα!