«Υπέγραψα στην Σάντος για 230 ευρώ τον μήνα»
12:33 - 12/10/2020
O Βραζιλιάνος επιθετικός, Ρομπίνιο με συνέντευξή του στην ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», επιβεβαίωσε ότι συμφώνησε να αγωνιστεί στην Σάντος για τους επόμενους πέντε μήνες με το συμβολικό ποσό των 230…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O 36χρονος Ρομπίνιο επέστρεψε στη Σάντος με μισθό… 230 ευρώ τον μήνα!
O Βραζιλιάνος επιθετικός, Ρομπίνιο με συνέντευξή του στην ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb»,
Το άρθρο O 36χρονος Ρομπίνιο επέστρεψε στη Σάντος με μισθό… 230 ευρώ τον μήνα! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΡομπίνιο: Στην Σάντος με ποσό που «ζαλίζει» - 230 ευρώ το μήνα!
Στη Σάντος επιβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί ο Ρομπίνιο για τους επόμενους πέντε μήνες με το «εξωφρενικό» ποσό των 230 ευρώ το μήνα!
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» κι εξήγησε γιατί επέλεξε να παίξει σχεδόν δωρεάν στη βραζιλιάνικη ομάδα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Σάντος. Αυτή είναι η ομάδα μου, το σπίτι μου, ο σύλλογος που με έκανε χθες να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτή σήμερα μου έδωσε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία να μείνω στο ποδόσφαιρο. Η χαρά που νιώθω τώρα είναι τεράστια, δεν μπορώ να την περιγράψω με λόγια», είπε χαρακτηριστικά.
«Είχα αρκετές προτάσεις για να συνεχίσω να παίζω στην Ε
Διαβάστε το στο pronews.gr«Υπέγραψα στην Σάντος για 230 ευρώ τον μήνα»
O Βραζιλιάνος επιθετικός, Ρομπίνιο με συνέντευξή του στην ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», επιβεβαίωσε ότι συμφώνησε να αγωνιστεί στην Σάντος για τους επόμενους πέντε μήνες με το συμβολικό ποσό των 230 ευρώ το μήνα!
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Σάντος.
Διαβάστε το στο analitis.gr