Δίκη Θεοφίλου: Όταν η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου απέρριπτε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου σε έναν αθώο κατηγορούμενο
13:25 - 12/10/2020
ΕΛΛAΔΑ
Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου που σε κάποιες περιπτώσεις της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής μονοπώλησε το ενδιαφέρον με τα λεγόμενά της, όλως τυχαίως ήταν εισαγγελέας έδρας και στη δίκη του Τάσου Θεοφίλου και η τότε τοποθέτησή της σχετικά με το επίμαχο θέμα των ελαφρυντικών ενός κατηγορούμενου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ο ίδιος ο Τάσος Θεοφίλου θυμάται τι είχε δηλώσει η ίδια δικαστική λειτουργός για το ίδιο θέμα αλλά σε άλλη δίκη με άλλον κατηγορούμενο, πόσο μάλλον που ο Θεοφίλου τελικά αθωώθηκε έχοντας όμως φυλακιστεί άδικα για πέντε χρόνια!
Γράφει ο Τάσος Θεοφίλου
«Μετά την πρωτόδικη καταδίκη μου για ληστεία (και απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία) τον Γενάρη του 2013, οι συ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr