Ορθούλα Παπαδάκου: «Η ζωή μου με τη σκλήρυνση κατά πλάκας»
08:03 - 13/10/2020
Το 2011 η Ορθούλα Παπαδάκου είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και τα πρώτα πέντε χρόνια ακολουθούσε έντονη […]
The post Ορθούλα Παπαδάκου: «Η ζωή μου με τη σκλήρυνση κατά πλάκας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ορθούλα Παπαδάκου : Συγκλονίζει μιλώντας για τη ζωή με σκλήρυνση κατά πλάκας
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς η Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε για τη ζωή με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, τις κακές μέρες και τη δύναμη που βρίσκει για να σηκωθεί και να μην αφήσει την ασθένεια να την νικήσει
Διαβάστε το στο in.grΟρθούλα Παπαδάκου: Πώς είναι να ζεις με σκλήρυνση κατά πλάκας
«Όλοι φοβόμαστε το θάνατο. Όσο μεγαλώνεις τόσο το σκέφτεσαι», λέει χαρακτηριστικά η πρώην καλαθοσφαιρίστρια
Διαβάστε το στο GazzettaΗ συγκλονιστική εξομολόγηση της Ορθούλας Παπαδάκου για τη ζωή της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας
Η γυμνάστρια έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη νόσο που την ταλαιπωρεί τα τελευταία εννέα χρόνια, όταν και το γνωστοποίησε...
The post Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ορθούλας Παπαδάκου για τη ζωή της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟρθούλα Παπαδάκου: “Η ζωή μου με τη σκλήρυνση κατά πλάκας”
Το 2011 η Ορθούλα Παπαδάκου είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και τα πρώτα
To άρθρο Ορθούλα Παπαδάκου: “Η ζωή μου με τη σκλήρυνση κατά πλάκας” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΟρθούλα Παπαδάκου: Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας
ΕΛΛAΔΑ
Το 2011 αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Έπειτα από εννέα χρόνια, η Ορθούλα Παπαδάκου μιλάει στην “On time” για την κατάσταση της υγείας της, δίνοντας δύναμη στους ανθρώπους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια.
«Θεωρώ ότι το πιο μεγάλο μου ατού ήταν ότι δεν άφησα ποτέ να με νικήσει η αρρώστια αυτή και αυτό οφείλεται στο background μου στον αθλητισμό. Έχω τις καλές και τις κακές μου μέρες. Με πιάνουν πονοκέφαλοι και μουδιάσματα και αδυναμία στο μυικό μου σύστημα με αποτέλεσμα να είμαι τέζα στο κρεβάτι. Αλλά βρίσκω τη δύναμη να σηκωθώ, γιατί αν κάτσω θα με νικήσει και πάει το έχασα και κάθε μέρα θα χειροτερεύει.
Εκεί που περπατάω πολλές φορές φεύγει το πόδι, χάν
Διαβάστε το στο topontiki.grΟρθούλα Παπαδάκου για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: Φοβάμαι μη με νικήσει και μετά πάει το έχασα
Η Ορθούλα Παπαδάκου για τη ζωή με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, οι κακές μέρες και η δυναμη που βρίσκει για να σηκωθεί και να μην αφήσει την ασθένεια να την νικήσει
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ εξομολόγηση της Ορθούλας Παπαδάκου: «Η ζωή μου με τη σκλήρυνση κατά πλάκας»
Η Ορθούλα Παπαδάκου είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας…
Διαβάστε το στο onsports.grΟρθούλα Παπαδάκου : Τι αποκάλυψε για τη ζωή της με σκλήρυνση κατά πλάκας
Η Ορθούλα Παπαδάκου είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και τα πρώτα πέντε χρόνια ακολουθούσε έντονη αγωγή μετά από παρότρυνση της γιατρού της.
Διαβάστε το στο vita.grΗ Ορθούλα Παπαδάκου μιλά για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας
H Ορθούλα Παπαδάκου αναφέρθηκε στη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκα στην εφημερίδα On Time. “Θεωρώ ότι το πιο μεγάλο μου ατού ήταν ότι δεν άφησα ποτέ να με νικήσει η αρρώστια αυτή και αυτό οφείλεται στο background μου στον αθλητισμό. Έχω τις καλές και τις κακές μου μέρες. Με πιάνουν πονοκέφαλοι και μουδιάσματα και αδυναμία στο μυικό μου σύστημα με αποτέλεσμα να είμαι τέζα στο κρεβάτι. Αλλά βρίσκω τη δύναμη να σηκωθώ, γιατί αν κάτσω θα με νικήσει και πάει το έχασα και κάθε μέρα θα χειροτερεύει. Εκεί που περπατάω πολλές φορές φεύγει το πόδι, χάνω την ισορροπία. Αυτό που με βοηθάει πολύ είναι ότι κάνω focus στη δουλειά μου. Με βοηθάει να μην υπάρχουν στεναχώριες και στρες στο περιβάλλον μου. Επ
Διαβάστε το στο spoilersΗ Ορθούλα Παπαδάκου μιλά για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας
H Ορθούλα Παπαδάκου αναφέρθηκε στη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκα στην εφημερίδα On Time. “Θεωρώ ότι το πιο μεγάλο...
Διαβάστε το στο ekriti.gr