ΒΙΝΤΕΟ - Χάινς: «Αδέρφια μου ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης - Με έκανε πρωταθλητή ο Ολυμπιακός»
12:23 - 13/10/2020
ΒΙΝΤΕΟ - Χάινς: «Αδέρφια μου ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης - Με έκανε πρωταθλητή ο Ολυμπιακός»
13/10/2020
Ο Κάιλ Χάινς επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΣΕΦ, καθώς ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο (14/10, 21:00) την Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.
Ο 34χρονος σέντερ μίλησε στο κανάλι της διοργάνωσης στο youtube και αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε στους ερυθρόλευκους ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει αδέρφια του τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το τι θυμάται από το 2012: «Ήμουν νέος, δεν κατάλαβα ακριβώς τι ζούσα. Ήμουν 24 ετών. Ήταν μία ομάδα από την οποία κανένας δεν είχε προσδοκίες. Κανένας δεν περίμενε ότι μπ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάινς: «Αδέρφια μου ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης – Με έκανε πρωταθλητή ο Ολυμπιακός»
Για τους Σπανούλη, Πρίντεζη και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2012 μίλησε ο σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, Κάιλ Χάινς...
Διαβάστε το στο Χάινς : Αδέλφια μου ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης – Με έκανε πρωταθλητή ο Ολυμπιακός
Για τους Σπανούλη, Πρίντεζη και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2012 μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας ο Κάιλ Χάινς
Διαβάστε το στο Χάινς : «Αδέρφια μου ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης – Με έκανε πρωταθλητή ο Ολυμπιακός»
Για τους Σπανούλη, Πρίντεζη και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2012 μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας ο Κάιλ Χάινς.
Διαβάστε το στο to10.gr