Μαρινάκης: Εχουμε βιώσει την αδικία! Δεν ήξερα ότι το τηλέφωνο ήταν Πακιστανικό!

14:12 - 13/10/2020

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Άρη Ασβεστά, με όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώπιον του Β’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τα αδικήματα που τον βαραίνουν

Διαβάστε Περισσότερα στο aek365.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απολογήθηκε ο Μαρινάκης: «Δεν ήξερα πως το τηλέφωνό μου ήταν πακιστανικό»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απολογήθηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για τα στημένα παιχνίδια που κατηγορείται της περιόδου 2012-2015. Continue reading Απολογήθηκε ο Μαρινάκης: «Δεν ήξερα πως το τηλέφωνό μου ήταν πακιστανικό» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Β.Μαρινάκης: «Με έχει αδικήσει το κράτος - Δεν γνώριζα ότι το τηλέφωνο ήταν πακιστανικό»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ολοκλήρωσε την απολογία του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την «Συμμορία των 28». Ήταν λίγο μετά τις 11 το πρωί, η λίστα των κατηγορουμένων είχε μόλις ολοκληρωθεί με τον πρώην παίκτη της Βέροιας Δημήτρη Μάνο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την εμφάνιση του στον 4ο όροφο του Εφετείου. Η απολογία του διήρκεσε 1.5 ώρα. Δήλωσε αδικημένος, τόνισε επίσης ότι δεν έχει καμία σχέση με την ανατίναξη του φούρνου του Κωνσταντινέα, «αν και όλος κόσμος πιστεύει ότι εγώ έκαψα τον φούρνο», σημείωσε ότι δεν γνώριζε ότι τα πακιστανικά τηλέφωνα ήταν πακιστανικά ενώ για τις εκλογές της ΕΠΟ υποστήριξε ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν στηρίχθηκε από τον Ολυμπιακό γιατί είχε ανοικτά θέματα με τ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek365.com

Ο Κουτέσα έμεινε στον πάγκο στο ματς της Σερβέτ με τη Λουγκάνο

Η Οσασούνα του Μορένο καθάρισε την Ατλέτικο και φουλάρει για Ευρώπη! (VIDEO)

O Λιβάι σκόραρε αλλά η Σπαρτάκ αποκλείστηκε (VIDEO)

Πάλεψε όσο μπορούσε η ΑΕΚ

Οι αιχμές του Σάκοτα και τι είπε για το μέλλον του

Μένει στον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ