«Είχα καρκίνο στο παχύ έντερο και οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωή»

14:48 - 13/10/2020

Στην εκπομπή “Pop Up” έδωσε συνέντευξη ο Δάκης, ο οποίος μίλησε για την Eurovision, εξομολογήθηκε πως δεν υπήρξε ποτέ πιστός, […] The post «Είχα καρκίνο στο παχύ έντερο και οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Δάκης εξομολογείται: «Οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωής»

Παρά την άσχημη πρόγνωση και τους γιατρούς που εμφανίζονταν απαισιόδοξοι εκείνος τα κατάφερε

Διαβάστε το στο

Δάκης: Οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Δάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, την...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει αγαπημένος τραγουδιστής: «Οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωής» (βίντεο)

Ο Δάκης μίλησε για τη μάχη του με το καρκίνο και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν οι γιατροί του έδιναν, όπως είπε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, έξι μήνες ζωή. O τραγουδιστής, περιέγραψε πώς έμαθε ότι είχε καρκίνο στο παχύ έντερο και παρά την άσχημη πρόγνωση και τους γιατρούς που εμφανίζονταν απαισιόδοξοι εκείνος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Είχα καρκίνο στο παχύ έντερο και οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωή (BINTEO)

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται. Στην εκπομπή “Pop Up” και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Δάκης, ο οποίος μίλησε για την Eurovision, εξομολογήθηκε πως δεν υπήρξε ποτέ πιστός, ενώ απάντησε και για τη μάχη του με τον καρκίνο. «Τραγουδάω 56 χρόνια και συνεχίζω. Αν η λαϊκή φίρμα τότε έπαιρνε 100 ευρώ, εμείς που τραγουδούσαμε ποπ παίρναμε 15 ευρώ. Αν ήμουν τσιγκούνης θα είχα μαζέψει πολλά λεφτά, αλλά ήμουν σπάταλος. Με έφαγαν τα κυκλώματα και οι κομπίνες και δεν πήγα στη Eurovision. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ, επίσης ποτέ δεν υπήρξα πιστός. Ποτέ δεν σκέφτηκα τον εαυτό μου παντρεμένο με παιδιά. Τώρα είμαι μόνος και είναι πάρα πολύ ωραία. Δεν μπορώ πια να μοιραστώ το κρεβ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο