Πένθος για τον Γιώργο Πατούλη: Πέθανε η "ηρωίδα μητέρα" του
14:14 - 14/10/2020
"Είχαμε μια ηρωίδα μάνα, την κ. Πόπη, η οποία έδωσε τα πάντα και καταφέραμε να σπουδάσουμε" είχε πει για την μητέρα του ο Γιώργος Πατούλης.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πένθος για τον Γιώργο Πατούλη: Πέθανε η μητέρα του
«Καλό ταξίδι ηρωΐδα μάνα μου» έγραψε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Διαβάστε το στο Πένθος για τον Γιώργο Πατούλη – Πέθανε η μητέρα του
Δύσκολες ώρες για τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη καθώς απεβίωσε η πολυαγαπημένη του μητέρα.
Διαβάστε το στο Πένθος για τον Γιώργο Πατούλη: Πέθανε η μητέρα του – «Καλό ταξίδι ηρωίδα μάνα μου»
O περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, πενθεί για τον θάνατο της μητέρας του. Το συγκινητικό μήνυμα στο Facebook...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠένθος για τον Γιώργο Πατούλη – Πέθανε η μητέρα του
Δύσκολες ώρες για τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη καθώς απεβίωσε η πολυαγαπημένη του μητέρα. Ο ίδιος το έκανε γνωστό με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media. «Σε σένα χρωστάω την πρώτη μου ανάσα. Εσύ μου έμαθες να αγαπώ τη δουλειά, να εκτιμώ την ευγένεια, να υπηρετώ τον συνάνθρωπό μου. Σε...
The post Πένθος για τον Γιώργο Πατούλη – Πέθανε η μητέρα του appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΒαρύ πένθος για τον Γιώργο Πατούλη – Πέθανε η μητέρα του
Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Γιώργος Πατούλης. Ο Περιφερειάρχης Αττικής
To άρθρο Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Πατούλη – Πέθανε η μητέρα του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠένθος για τον Γιώργο Πατούλη: Πέθανε η μητέρα του
Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Πατούλη καθώς απεβίωσε η πολυαγαπημένη του μητέρα. Ο ίδιος το έκανε γνωστό με μια συγκινητική ανάρτησή του στα social media. «Σε σένα χρωστάω την πρώτη μου ανάσα. Εσύ μου έμαθες να αγαπώ τη δουλειά, να εκτιμώ την ευγένεια, να υπηρετώ τον συνάνθρωπό μου. Σε σένα οφείλω τη ζωή μου όλη.Δίπλα […]
The post Πένθος για τον Γιώργο Πατούλη: Πέθανε η μητέρα του first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΠένθος για τον Γιώργο Πατούλη – Έχασε τη μητέρα του
Δύσκολες στιγμές περνά ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης καθώς σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έχασε την μητέρα του. Ο περιφερειάρχης Αττικής είχε μεγάλη αδυναμία για την μητέρα του, ενώ έχει μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την ηρωίδα μητέρα του, που κατάφερε και τους μεγάλωσε με αξιοπρέπεια. Ο κ. Πατούλης σε παλιότερη συνέντευξή του […]
The post Πένθος για τον Γιώργο Πατούλη – Έχασε τη μητέρα του appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΒαρύ πένθος για τον Γιώργο Πατούλη – Πέθανε η μητέρα του
Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Γιώργος Πατούλης. Ο Περιφερειάρχης Αττικής έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα, Πόπη και βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η μητέρα του Γιώργου Πατούλη έκανε μια εγχείρηση στη χολή πριν δύο μήνες. Η μητέρα του πολιτικού παρέμενε στο νοσοκομείο όλο αυτό το […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘρήνος για τον Γιώργο Πατούλη – Νεκρή πριν από λίγο η μητέρα του
Βυθισμένη στο πένθος είναι η οικογένεια του Γιώργου Πατούλη καθώς, όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγες ώρες απεβίωσε η μητέρα του, Πόπη. Η εξόδιος Ακολουθία θα γίνει σε κλειστό κύκλο αύριο, στις 13.00 μμ, στην Παναγίτσα στο Μαρούσι. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο κ. Πατούλης ανεφερόμενος στη μητέρα του την έχει χαρακτηρίσει ως «ηρωίδα». Συγκεκριμένα έχει πει: «Τα παιδικά μου χρόνια θα ήταν ευχή να μην τα περάσει κανένας. Ξέρετε, βρεθήκαμε με τον αδελφό μου εσώκλειστοι σε μια σχολή, από 3 έως 7,5 χρόνων. Κατόπιν βρεθήκαμε κοντά στη μητέρα μας και εργαστήκαμε μαζί της στο μαγαζί που διατηρούσε για να μας αναθρέψει. Αν δεν δουλεύαμε, δεν θα ζούσαμε. Περάσαμε δυσκολίες πολλές, αλλά ήμασταν ενωμέ
Διαβάστε το στο spoilersΘρήνος για τον Γιώργο Πατούλη – Πέθανε η μητέρα του
Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Πατούλη καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μητέρα του, Πόπη. Η εξόδιος Ακολουθία θα γίνει σε κλειστό κύκλο αύριο Πέμπτη, στις 13.00 μμ, στην Παναγίτσα στο Μαρούσι. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα του ήταν στο Ζάππειο την ημέρα της ορκωμοσίας του ως νέου περιφερειάρχη Αττικής. Σε ανάρτησή […]
The post Θρήνος για τον Γιώργο Πατούλη – Πέθανε η μητέρα του appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΓιώργος Πατούλης: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του
Δύσκολες ώρες για τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη καθώς απεβίωσε η πολυαγαπημένη του μητέρα. Ο ίδιος το έκανε γνωστό με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media. Όπως έγραψε: «Σε σένα χρωστάω την πρώτη μου ανάσα. Εσύ μου έμαθες να αγαπώ τη δουλειά, να εκτιμώ την ευγένεια, να υπηρετώ τον συνάνθρωπό μου. Σε σένα οφείλω τη ζωή μου όλη. Δίπλα μου από τις πρώτες εικόνες της ζωής μου, πάντα περήφανος για σένα, σε θυμάμαι να μεγαλώνεις μόνη σου δύο γιους και να μας κάνεις σωστούς και χρήσιμους ανθρώπους. Ήσουν πάντα ο άγγελός μου. Καλό ταξίδι ηρωΐδα μάνα μου. Καλό Παράδεισο.»
Διαβάστε το στο dete.grΠένθος για τον Γιώργο Πατούλη: Πέθανε η μητέρα του – «Καλό ταξίδι ηρωίδα μάνα μου»
Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, πενθεί για τον θάνατο της μητέρας του. Το συγκινητικό μήνυμα στο Facebook. Με μία φωτογραφία όπου βρίσκεται αγκαλιά με την μητέρα του και ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε τον θάνατό της. Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Πατούλη: «Σε σένα χρωστάω την πρώτη μου ανάσα. Εσύ μου έμαθες να αγαπώ τη δουλειά, να εκτιμώ την ευγένεια, να υπηρετώ ον συνάνθρωπό μου. Σε σένα οφείλω τη ζωή μου όλη. Δίπλα μου από τις πρώτες εικόνες της ζωής μου, πάντα περήφανος για σένα, σε θυμάμαι να μεγαλώνεις μόνη σου δύο γιους και να μας κάνεις σωστούς και χρήσιμους ανθρώπους. Ήσουν […]
Διαβάστε το στο dete.grΘρήνος για τον Γιώργο Πατούλη – Πέθανε η μητέρα του
Βαρύ πένθος για τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μητέρα του, Πόπη. Η εξόδιος...
The post Θρήνος για τον Γιώργο Πατούλη – Πέθανε η μητέρα του appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΠένθος για τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη – Έχασε την μητέρα του
Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του περιφερειάρχη Γιώργο Πατέλη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Πόπη. Η κηδεία θα γίνει αύριο 15 Οκτώβρη σε κλειστό κύκλο στις 13.00μμ στην Παναγίτσα στο Μαρούσι. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα του ήταν στο Ζάππειο την ημέρα της ορκωμοσίας του ως νέου περιφερειάρχη Αττικής. Ο […]
Διαβάστε το στο otavoice.gr