Ανθή Βούλγαρη: «Στην ψυχαγωγία ήμουν ξινή, ήμουν λεμονίτσα»

16:18 - 14/10/2020

Ενημέρωση ή ψυχαγωγία; Η Ανθή Βούλγαρη έδωσε την απάντηση αυτή στον εαυτό και ακολούθησε την ενημέρωση. Ωστόσο, η δημοσιογράφος, εξομολογήθηκε […] The post Ανθή Βούλγαρη: «Στην ψυχαγωγία ήμουν ξινή, ήμουν λεμονίτσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ανθή Βούλγαρη δηλώνει: «Στην ψυχαγωγία ήμουν ξινή, ήμουν λεμονίτσα»!

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Ανθή Βούλγαρη στη Δανάη Μπάρκα. Η Ανθή Βούλγαρη μεταπήδησε από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση, μια αλλαγή που δεν συνηθίζουν πολλού να ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η Ανθή Βούλγαρη δηλώνει: «Στην ψυχαγωγία ήμουν ξινή, ήμουν λεμονίτσα»! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ανθή Βούλγαρη: Ήμουν ξινή, ήμουν… λεμονίτσα στη ψυχαγωγία

Στον καναπέ της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη το πρωί της Τετάρτης. Η δημοσιογράφος, μίλησε στην εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη» για...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ανθή Βούλγαρη: Δεν είμαι καλή στην ψυχαγωγία – Ήμουν ξινή, ήμουν λεμονίτσα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν σήμερα η Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή δημοσιογράφος μεταπήδησε από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση, κάτι που σπάνια γίνεται. Η ίδια αποκάλυψε τον βασικό λόγο για τη συγκεκριμένη κίνηση. «Είναι αστείο αυτό που λέμε: είσαι ενημερωτικός, είσαι ψυχαγωγικός. Δεν υπάρχουν αυτά. Όταν είσαι δημοσιογράφος, είσαι δημοσιογράφος. Κάποια πράγματα τα κάνεις καλύτερα, κάποια χειρότερα. Η ψυχαγωγία δεν είναι εύκολο πράγμα. Εγώ νομίζω ότι είμαι καλύτερη στην ενημέρωση, γι’ αυτό κι έφυγα από το κομμάτι της ψυχαγωγίας. Νομίζω δεν είμαι καλή στην ψυχαγωγία, ήμουν λίγο ξινή. Αυτή την αίσθηση έχω. Ήμουν ξινή, ήμουν λεμονίτσα», είπε η Ανθή Βούλγαρη > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ:

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο