Μαρίνα Πατούλη: Το συγκινητικό αντίο στην πεθερά της “Την ευχαριστώ που μεγάλωσε τον άνδρα της ζωής μου”
17:39 - 14/10/2020
Έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία της στο νοσοκομείο η μητέρα του Γιώργου Πατούλη,
To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: Το συγκινητικό αντίο στην πεθερά της “Την ευχαριστώ που μεγάλωσε τον άνδρα της ζωής μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το αντίο της Μαρίνας Πατούλη στην πεθερά της: «Την ευχαριστώ που μεγάλωσε τον άνδρα της ζωής μου»
Βαρύ το πένθος για την οικογένεια Πατούλη
Διαβάστε το στο Μαρίνα Πατούλη: Το συγκινητικό μήνυμα για την πεθερά της – «Την ευχαριστώ που μεγάλωσε τον άνδρα της ζωής μου»
Συγκινεί το μήνυμα της Μαρίνας Πατούλη για την πεθερά της, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία. Ο περιφερειάρχη Αττικής είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του και έχει βυθιστεί στη θλίψη, ενώ με ο ίδιος έκανε γνωστή την είδηση με μια συγκινητική ανάρτησή του στα social media.
The post Μαρίνα Πατούλη: Το συγκινητικό μήνυμα για την πεθερά της – «Την ευχαριστώ που μεγάλωσε τον άνδρα της ζωής μου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί η Μαρίνα Πατούλη για την πεθερά της: «Την ευχαριστώ που μεγάλωσε τον άνδρα της ζωής μου»
Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιώργου Πατούλη, Πόπη Πατούλη μετά από πολυήμερη νοσηλεία. Το πένθος βαρύ για τον περιφερειάρχη Αττικής ο οποίος είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του. Ο ίδιος το έκανε γνωστό με μια συγκινητική ανάρτησή του στα social media. Το δικό της αντίο στην πεθερά της είπε και η σύζυγος του […]
Διαβάστε το στο irafina.gr