Χρυσή Αυγή: Πρώτη αντίδραση του αμετανόητου Μιχαλολιάκου - "Είμαι υπερήφανος γιατί διώκομαι για τις ιδέες μου"
18:52 - 14/10/2020
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος με δήλωσή του στο site της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο για πολιτική δίωξη και μιλά για τις "ιδέες" του εθνικισμού.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχαλολιάκος: Υπερήφανος γιατί διώκομαι για τις ιδέες μου- Πολιτική η δίωξη
«Καταδίκασαν τον εθνικισμό. Καταδίκασαν την Ιδέα και όχι εγκλήματα», δήλωσε ο αρχηγός της Χ.Α.
Διαβάστε το στο news.grΗ προκλητικότητα Μιχαλολιάκου συνεχίζεται: «Είμαι υπερήφανος γιατί διώκομαι για τις Ιδέες μου»(video)
Παρά την ομόφωνη καταδίκη του για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, δίχως ίχνος μεταμέλειας, προχώρησε για ακόμη μια φορά σε προκλητικές δηλώσεις, ισχυριζόμενος μεταξύ άλλων ότι είναι υπερήφανος διότι διώκεται για τις ιδέες του. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των ποινών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ο καταδικασθείς […]
Διαβάστε το στο Παραλήρημα Μιχαλολιάκου - «Είμαι υπερήφανος, με διώκουν για τις ιδέες μου»
Υπερήφανος δηλώνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος και επαναλαμβάνει ότι η ΧΑ δεν ήταν εγκληματική οργάνωση.Νέο παραλήρημα από τον χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκο, λίγο μετά την ανακοίνωση των ποινών από δικατσήριο.
Όπως ο ίδιος σημειώνει «απεδείχθη περίτρανα αυτό που ισχυριζόμουν από την πρώτη στιγμή των διώξεων του 2013.
Αυτή η καταδίκη είναι δίωξη πολιτική και όχι ποινική και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι επιβλήθηκαν βαριές ποινές στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής παρόλο που δεν καταδικάστηκε για την οποιαδήποτε πράξη» και προσθέτει: «Καταδίκασαν τον εθνικισμό. Καταδίκασαν την
Ιδέα και όχι εγκλήματα. Η Χρυσή Αυγή δεν ήταν εγκληματική οργάνωση. Ήταν το Κίνημα της εθνικής αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατί
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr