Απόστολος Γκλέτσος: «Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει» (Video)
10:04 - 15/10/2020
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένος στο Direct του Τάκη Χατζή ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, απάντησε και για τη δήλωση που είχε κάνει για το… ψάρι, που σχολιάστηκε όσο λίγες.
«Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει. Υπήρχε τότε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το σύμφωνο συμβίωσης. Διάφοροι άνθρωποι ήρθαν και με βρήκαν, πριν κάνω τη δήλωση, οι οποίοι με έκαναν να πάρω την απόφαση και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Για τους άλλους, στα… παλαιότερα. Σαφέστατα και ισχύει. Είμαι 54 ετών, ότι έχω πει είναι αλήθεια. Ποτέ δεν πήρα τίποτα πίσω.
Είχα πολλές περιπέτειες υγείας. Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις εξαιρ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος : Η δήλωση με το «ψάρι» είναι η πιο ιερή που έχω κάνει
«Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει» εξομολογήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος
Διαβάστε το στο Γκλέτσος για το «ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές»: «Ο,τι πιο ιερό έχω πει»
Στην εκπομπή του ALPHA «Direct» και τον Τάκη Χατζή μίλησε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός σχολίασε, μεταξύ άλλων, και τη δήλωση που είχε κάνει για το… ψάρι, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που τον έχουν ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια. «Ότι το ψάρι ψήνεται και από...
The post Γκλέτσος για το «ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές»: «Ο,τι πιο ιερό έχω πει» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑ.Γκλέτσος: «Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει» (vid)
Δείτε!
Το άρθρο Α.Γκλέτσος: «Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΓκλέτσος: Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει
«Σαφέστατα και ισχύει, είμαι 54 ετών, ότι έχω πει είναι αλήθεια»
Διαβάστε το στο news.grΓεροντική άνοια; Α.Γκλέτσος: Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει
Ο Απόστολος Γκλέτσος, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου, καλεσμένος στο Direct του Τάκη Χατζή, και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη δήλωση που είχε κάνει προ καιρού σχετικά με το… ψάρι. (πληροφορίες απο το makeleio)
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γεροντική άνοια; Α.Γκλέτσος: Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει
Διαβάστε το στο spoilersΑπόστολος Γκλέτσος: Ότι το «ψάρι» ψήνεται και από τις 2 πλευρές ήταν η πιο ιερή μου δήλωση
Καλεσμένος στο Direct του Τάκη Χατζή ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση που είχε κάνει για το… ψάρι.Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στα προβλήματα υγείας που τον [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΟ Απόστολος Γκλέτσος σχολιάζει τη δήλωσή του για το ψάρι: Είναι η πιο ιερή που έχω κάνει
Ο Απόστολος Γκλέτσος, απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση που είχε κάνει για το… ψάρι.Καλεσμένος στο Direct του Τάκη Χατζή βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση που είχε κάνει για το… ψάρι.
«Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει. Υπήρχε τότε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το σύμφωνο συμβίωσης. Διάφοροι άνθρωποι ήρθαν και με βρήκαν, πριν κάνω τη δήλωση, οι οποίοι με έκαναν να πάρω την απόφαση και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Για τους άλλους, στα… παλαιότερα. Σαφέστατα και ισχύει. Είμαι 54 ετών, ότι έχω πει είναι αλήθεια. Ποτέ δεν πήρα τίποτα πίσω.
Είχ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓκλέτσος: «Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει»
Καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και η περίφημη δήλωση που είχε κάνει πριν πολύ καιρό πως «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», προκαλώντας τότε πολλά σχόλια. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στα προβλήματα υγείας που τον έχουν ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια αλλά και στη λαχτάρα του να προλάβει να δει εγγόνι από την κόρη του. «Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει. Υπήρχε τότε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το σύμφωνο συμβίωσης. Διάφοροι άνθρωποι […]
Διαβάστε το στο dete.gr