Θεσσαλονίκη: «Έβρισε την μάνα μου, θόλωσα», είπε ο ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί πελάτισσά του

13:28 - 15/10/2020

ΕΛΛAΔΑ  Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η απολογία του νεαρού ψυκτικού που κατηγορείται ότι σκότωσε με σφυρί την 63χρονη πελάτισσά του στην Καλαμαριά, ύστερα από μεταξύ τους καβγά για τη συντήρηση του κλιματιστικού. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 31 ετών κατηγορούμενος ξεκίνησε την απολογία του ζητώντας μια «τεράστια συγγνώμη» από την οικογένεια του θύματος και τη δική του και ακολούθως περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στις 12 Ιουνίου του 2019 στο διαμέρισμα της 63χρονης. «Πήγα, έκανα κανονικά τη συντήρηση. Παρατήρησα στην εξωτερική μονάδα ότι το σπιράλ είχε ξεραθεί και έσταζε πάνω στο μάρμαρο. Με πλήρωσε κι έκανα να φύγω. Μου ζήτησε να το αλλάξω ε

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 15 ετών στον ψυκτικό που σκότωσε την 63χρονη πελάτισσά του

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος ομόφωνα για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση - Αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου

Διαβάστε το στο

Θεσσαλονίκη: 15 χρόνια κάθειρξη για τον ψυκτικό που σκότωσε την πελάτισσά του

Ο ψυκτικός σκότωσε την 65χρονη πελάτισσά του μετά από καβγά για την συντήρηση του κλιματιστικού της

Διαβάστε το στο tanea.gr

Θεσσαλονίκη : 15 χρόνια κάθειρξη στον ψυκτικό που σκότωσε την πελάτισσά του

Ο ψυκτικός σκότωσε την 65χρονη πελάτισσά του μετά από καβγά για την συντήρηση του κλιματιστικού της

Διαβάστε το στο tovima

Δολοφονία στην Καλαμαριά: 15 χρόνια στον ψυκτικό που σκότωσε με σφυρί την πελάτισσά του

Σε 15ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί την 63χρονη πελάτισσά του στην Καλαμαριά...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Καλαμαριά: 15 χρόνια φυλάκιση στον 31χρονο ψυκτικό που σκότωσε με σφυρί την 63χρονη πελάτισσά του

Σε 15ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί την 63χρονη πελάτισσά του στην Καλαμαριά, πέρσι τον Ιούνιο, μετά από καβγά για τη συντήρηση του κλιματιστικού της. The post Καλαμαριά: 15 χρόνια φυλάκιση στον 31χρονο ψυκτικό που σκότωσε με σφυρί την 63χρονη πελάτισσά του appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: 15 χρόνια φυλακή στον 31χρονο ψυκτικό που σκότωσε με σφυρί πελάτισσά του

Ο 31χρονος ζήτησε συγνώμη για τη δολοφονία της πελάτισσάς του - Πώς οδηγήθηκε στο έγκλημα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Θεσσαλονίκη: “Μου έβρισε τη μάνα και θόλωσα”, υποστήριξε ο ψυκτικός που σκότωσε πελάτισσά του

Lamianow.gr Θεσσαλονίκη: “Μου έβρισε τη μάνα και θόλωσα”, υποστήριξε ο ψυκτικός που σκότωσε πελάτισσά του Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η απολογία του νεαρού ψυκτικού που κατηγορείται ότι σκότωσε με σφυρί την 63χρονη πελάτισσά του στην Καλαμαριά, ύστερα από μεταξύ τους καβγά για τη συντήρηση του κλιματιστικού. Ο 31 ετών κατηγορούμενος ξεκίνησε την απολογία του ζητώντας μια «τεράστια συγγνώμη» από την οικογένεια του […] Θεσσαλονίκη: “Μου έβρισε τη μάνα και θόλωσα”, υποστήριξε ο ψυκτικός που σκότωσε πελάτισσά του Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)