Τσιτσιπάς: «Εκανα τα πάντα σωστά»
00:02 - 14/11/2019
Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και την επιβλητική νίκη επί του Γερμανού.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: «Έμεινα έκπληκτος από την απόδοσή μου»
Έκπληκτος από την εξαιρετική απόδοσή του, απέναντι στον Σάσα Σβέρεφ, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τον θρίαμβο και την πρόωρη πρόκρισή του στα ημιτελικά του Nitto ATP Finals...
Διαβάστε το στο ZouglaΤσιτσιπάς: Όλα τα σενάρια του ATP Finals
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον έναν όμιλο και ο Ντόμινικ Τιμ από την άλλη είναι οι μοναδικοί που έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους για την τετράδα. Όλα τα σενάρια πρόκρισης και τα πιθανά ζευγάρια στα ημιτελικά.
Διαβάστε το στο Sport24Τσιτσιπάς: «Όλα για τη νίκη επί του Ναδάλ»
Αποφασισμένος να κάνει το 3Χ3 στο ATP Finals είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μετά τη δεύτερη σερί νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς του τουρνουά που διεξάγεται στην O2 Arena του Λονδίνου.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΤσιτσιπάς: Όλα τα σενάρια του ATP Finals
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον έναν όμιλο και ο Ντόμινικ Τιμ από την άλλη είναι οι μοναδικοί που έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους για την τετράδα. Όλα τα σενάρια πρόκρισης και τα πιθανά ζευγάρια στα ημιτελικά. Οι δυο τους έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους και δίκαια βρίσκονται στην τετράδα του ATP Finals. Ο λόγος […]
The post Τσιτσιπάς: Όλα τα σενάρια του ATP Finals appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΤσιτσιπάς: «Έμεινα έκπληκτος από την απόδοση μου»
Έκπληκτος από την εξαιρετική απόδοση του, απέναντι στον Σάσα Σβέρεφ, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το θρίαμβο και την πρόωρη πρόκρισή του στα ημιτελικά του Nitto ATP Finals. Μέχρι τη «μάχη» της τετράδας, βέβαια, ο Έλληνας τενίστας καλείται να δώσει ακόμη έναν απαιτητικό αγώνα με αντίπαλο τον Ράφα Ναδάλ. «Έμεινα έκπληκτος από την απόδοση μου, […]
Διαβάστε το στο politik.grΤσιτσιπάς: «Έμεινα έκπληκτος από την απόδοση μου»
Έκπληκτος από την εξαιρετική απόδοση του, απέναντι στον Σάσα Σβέρεφ, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το θρίαμβο και την πρόωρη πρόκρισή του στα ημιτελικά του Nitto ATP Finals.
The post Τσιτσιπάς: «Έμεινα έκπληκτος από την απόδοση μου» appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε το στο analitis.gr