Δίκη Χρυσής Αυγής: Προκλητικό σόου Κασιδιάρη- Είμαι αθώος, δεν μπορείτε να με κρίνετε με 20 χιλιάδες διαδηλωτές απ΄εξω
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κασιδιάρης στους δικαστές: «Είμαι αθώος! Δεν είναι δυνατόν να με κρίνετε με 20.000 βίαιους διαδηλωτές απέξω»
Δεν θέλει με τίποτα να μπει στην φυλακή ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αυτό δήλωσε καθήμενος στο εδώλιο όπου βρέθηκε ο ίδιος για να ζητήσει την αναστολή της ποινής των 13 ετών κάθειρξης που του επιβλήθηκε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Διαβάστε το στο entertv.grΔίκη Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης: «Είμαι αθώος, δεν μπορείτε να με κρίνετε με 20.000 βίαιους διαδηλωτές απέξω»
Δίκη Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης: Το πρωτοπαλίκαρο της εγκληματικής οργάνωσης εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να δηλώσει ότι είναι αθώος και ότι θα καταστραφεί οικονομικά αν μπει στη φυλακή.
Διαβάστε το στο pagenews.grΔίκη Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης: «Είμαι αθώος, δεν μπορείτε να με κρίνετε με 20.000 βίαιους διαδηλωτές απέξω»
Δίκη Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης: Το πρωτοπαλίκαρο της εγκληματικής οργάνωσης εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να δηλώσει ότι είναι αθώος και ότι θα καταστραφεί οικονομικά αν μπει στη φυλακή.
Διαβάστε το στο