Αυστρία: Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ

10:24 - 17/10/2020

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ διεγνώσθη θετικός στον νέο κορωνοϊό και είναι πιθανόν να μολύνθηκε σε σύνοδο με τους ομολόγους του της ΕΕ....

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετική στον κορωνοϊό η υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου

Στις 12 Οκτωβρίου μετείχε στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων – Η ίδια λέει ότι η μόλυνση έγινε μέσα στον οικογενειακό της κύκλο

Διαβάστε το στο

Βέλγιο : Θετική στον κορωνοϊό η υπουργός Εξωτερικών, Σοφί Βιλμές

«Το τεστ στο οποίο υποβλήθηκα βγήκε θετικό. Η μόλυνση πιθανόν συνέβη εντός του οικογενειακού μου κύκλου δεδομένων των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν εκτός του σπιτιού μου», έγραψε η υπουργός στο twitter.

Διαβάστε το στο tovima

Η υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Σοφί Βιλμές ανακοίνωσε σήμερα ότι διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. “Το τεστ στο οποίο υποβλήθηκα βγήκε θετικό. Η μόλυνση πιθανόν συνέβη εντός του οικογενειακού μου κύκλου δεδομένων των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν εκτός του σπιτιού μου”, έγραψε η υπουργός στο Twitter. Την Παρασκευή, η Βιλμές δήλωσε ότι μπαίνει σε απομόνωση επειδή […] The post Θετική στον κορωνοϊό η υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Στις 12 Οκτωβρίου μετείχε στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο