Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ναι, έχει μπλοκάρει follower και εξηγεί τον λόγο

16:39 - 17/10/2020

Στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη με αφορμή τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα […] The post Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ναι, έχει μπλοκάρει follower και εξηγεί τον λόγο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Γιατί έκανε μπλοκ έναν follower

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε σε εκπομπή και μεταξύ των άλλων αποκάλυψε και τον λόγο που έχει μπλοκάρει follower στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα social media είναι μέσο να επικοινωνείς τη δουλειά σου, κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, παρόλα αυτά, είμαι άσχετη με την τεχνολογία. Έχω τελευταία μια βοηθό, αλλά μέχρι τώρα το έκανα μόνη μου». «Έχω κάνει μπλοκ σε κάποιους που δεν θα ήθελα να υπάρχουν και δεν θα ήθελα να μπουν και να μπορούν να ξαναγράψουν» παραδέχθηκε η γνωστή ηθοποιός. «Σαφώς και αυτό είναι μοιραίο, όταν έχει ανοιχτό λογαριασμό, αλλά από την άλλη γιατί να υπάρχει. Γι’ αυτό σε κάνω και μπλοκ και σε διαγράφω, φίλε μου»! «Δεν σε θέλω! Δεν σε θέλω!

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο