Τσιτσιπάς: Πότε είναι ο αδιάφορος αγώνας με τον Ναδάλ

08:14 - 14/11/2019

Τσιτσιπάς: «Ήταν καταιγιστικός, παίζει σαν ο πιο έμπειρος τενίστας» αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Πότε είναι ο αγώνας με τον Ναδάλ.Σαρωτικός ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα του με τον Σάσα Ζβέρεφ. Ο Στεφ επικράτησε με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά των κορυφαίων στο Λονδίνο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έφερε το ματς στα μέτρα του από τα μισά του πρώτου σετ και το τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες. «Ήταν καταιγιστικός, παίζει σαν ο πιο έμπειρος τενίστας» αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Στις 16:00 της Παρασκευής ο αγώνας με τον Ναδάλ. Πλέον ο Τσιτσιπάς είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει και τον Ράφαελ Ναδάλ στο ΑΤΡ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: Η πρόκληση να παίζεις με το Νο1!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει για 6η φορά την Παρασκευή στην καριέρα του απέναντι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Διαβάστε το στο

Τσιτσιπάς: Θα δώσω όλο μου το είναι με Ναδάλ

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη (6-3, 6-2) χθες βράδυ απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφάλισε παρουσία στα ημιτελικά των ATP Finals στο Λονδίνο, κάνοντας για εκείνον διαδικαστική την αυριανή αναμέτρηση με τον Ναδάλ. Μία συνάντηση που όμως ο Ισπανός πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε. «Θα πάω να δώσω όλο μου το είναι. Θα προσπαθήσω να δώσω […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Τσιτσιπάς: 'Θα δώσω όλο μου το είναι με τον Ναδάλ'!

Μετά την ιστορική νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Αλεξέι Ζβέρεφ, ακολουθεί ένας αγώνας ιδιαίτερου ενδιαφέροντος απέναντι στον Ράφα Ναδάλ.

Διαβάστε το στο

Τσιτσιπάς: Η πρόκληση να παίζεις με το Νο1!

Είναι αναμφίβολα σπουδαία στιγμή για κάθε παίκτη να παίζει κόντρα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.Σπουδαία αλλά και ζόρικη...Κάθε συνάντηση με τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο είναι ένα μάθημα, χάσεις ή κερδίσεις, για κάθε τενίστα.Ο Στέφανος Τσιτσιπάς [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Τσιτσιπάς: «Θα δώσω όλο μου το είναι για να νικήσω τον Ναδάλ»

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη (6-3, 6-2) χθες βράδι απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφάλισε παρουσία στα ημιτελικά των ATP Finals στο Λονδίνο, κάνοντας για εκείνον διαδικαστική την αυριανή αναμέτρηση με τον Ναδάλ. Μία συνάντηση που όμως ο Ισπανός πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε.      «Θα πάω να δώσω όλο μου το είναι. Θα προσπαθήσω να […]

Διαβάστε το στο glocal.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά