Ιμπραΐμοβιτς: «Ούτε στα 39 μπορούν να με σταματήσουν»
10:05 - 18/10/2020
Ακόμα μία φορά επίδειξη δύναμης έκανε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που...
Το άρθρο Ιμπραΐμοβιτς: «Ούτε στα 39 μπορούν να με σταματήσουν» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιμπραΐμοβιτς: «Ούτε στα 39 μπορούν να με σταματήσουν» (video)
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διανύει το 40ο έτος της ζωής του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει ακόμη να πρωταγωνιστεί. Δύο δικά του γκολ χάρισαν στη Μίλαν τη νίκη με 2-1 επί της Ίντερ για την Serie A και ο ίδιος δήλωσε… ατρόμητος. «Δεν είχαμε κερδίσει στο ντέρμπι εδώ και τέσσερα χρόνια. Εγώ ήμουν λόγω κορωνοϊού κλεισμένος […]
The post Ιμπραΐμοβιτς: «Ούτε στα 39 μπορούν να με σταματήσουν» (video) appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΙμπραΐμοβιτς: «Ούτε στα 39 μπορούν να με σταματήσουν»
Ο Ζλάταν «καθάρισε» στο ντέρμπι του Μιλάνου. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διανύει το 40ο έτος της ζωής του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει ακόμη να πρωταγωνιστεί. Δύο δικά του γκολ χάρισαν στη Μίλαν τη νίκη με 2-1 επί της Ίντερ για την Serie A και ο ίδιος δήλωσε… ατρόμητος. «Δεν είχαμε κερδίσει στο ντέρμπι εδώ και […]
The post Ιμπραΐμοβιτς: «Ούτε στα 39 μπορούν να με σταματήσουν» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΖλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Ούτε στα 39 μου δεν μπορούν να με σταματήσουν»
Πάντα... ταπεινός και μετριόφρων ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μετά τα δύο γκολ και τη νίκη της Μίλαν επί της Ίντερ μίλησε για... τον εαυτό του.
Διαβάστε το στο fosonline.gr