Υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ η Κελεσίδου!
16:59 - 18/10/2020
Υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ η Κελεσίδου!
18/10/2020
Η Τασούλα Κελεσίδου ανακοίνωσε, μέσω επιστολής της, που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα της «Κίνησης για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού» την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.
Η Ολυμπιονίκης της δισκοβολίας είναι η πρώτη γυναίκα που θα διεκδικήσει την προεδρία της Ομοσπονδίας στις επικείμενες εκλογές του ΣΕΓΑΣ.
Η επιστολή της
«Δήλωση υποψηφιότητας για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ από την Τασούλα Κελεσίδου
Υπηρέτησα με ήθος, αυταπάρνηση και γενναιότητα τον Ελληνικό αθλητισμό! Είχα πάντα μέσα στην καρδιά μου τη χώρα μου, πήρα τη δύναμη της και νίκησα.Τίμησα τον Ελληνικό στίβο, με ταπ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ η Κελεσίδου
Η Ολυμπιονίκης της δισκοβολίας Αναστασία Κελεσίδου γνωστοποίησε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.
The post Υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ η Κελεσίδου appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΥποψήφια πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ η Κελεσίδου
Με δήλωσή της η Τασούλα Κελεσίδου γνωστοποίησε την πρόθεσή της να διεκδικήσει την προεδρία του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων! Αναλυτικά η δήλωση της δις «ασημένιας» Ολυμπιονίκη στη δισκοβολία: «Υπηρέτησα…
Διαβάστε το στο politik.grΥποψήφια πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ η Κελεσίδου
Με δήλωσή της η Τασούλα Κελεσίδου γνωστοποίησε την πρόθεσή της να διεκδικήσει την προεδρία του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων!
Αναλυτικά η δήλωση της δις «ασημένιας» Ολυμπιονίκη στη δισκοβολία: «Υπηρέτησα με ήθος, αυταπάρνηση και γενναιότητα τον Ελληνικό αθλητισμό! Είχα πάντα μέσα στην καρδιά μου τη χώρα μου, πήρα τη δύναμη της και νίκησα.
Διαβάστε το στο analitis.gr