Τσιτσιπάς: «Θα δώσω όλο μου το είναι με Ναδάλ»
08:59 - 14/11/2019
O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη (6-3, 6-2) χθες βράδι απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφάλισε παρουσία στα ημιτελικά των ATP Finals στο Λονδίνο, κάνοντας για εκείνον διαδικαστική την αυριανή αναμέτρηση με τον Ναδάλ.
The post Τσιτσιπάς: «Θα δώσω όλο μου το είναι με Ναδάλ» appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: «Θα δώσω όλο μου το είναι με Ναδάλ»
O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφάλισε παρουσία στα ημιτελικά των ATP Finals στο Λονδίνο.
Διαβάστε το στο thetoc.grΤσιτσιπάς: «Θα δώσω όλο μου το είναι με Ναδάλ»
O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη (6-3, 6-2) χθες βράδι απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφάλισε παρουσία στα ημιτελικά των ATP Finals στο Λονδίνο, κάνοντας για εκείνον διαδικαστική την αυριανή αναμέτρηση με τον Ναδάλ. Μία συνάντηση που όμως ο Ισπανός πρέπει [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΤσιτσιπάς: «Θα δώσω όλο μου το είναι με Ναδάλ»
O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη (6-3, 6-2) χθες βράδι απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφάλισε παρουσία στα ημιτελικά των ATP Finals στο Λονδίνο, κάνοντας για εκείνον διαδικαστική την αυριανή αναμέτρηση με τον Ναδάλ. Μία συνάντηση που όμως ο Ισπανός πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε. «Θα πάω να δώσω όλο μου το είναι. Θα προσπαθήσω […]
Διαβάστε το στο politik.grΤσιτσιπάς: «Θα δώσω όλο μου το είναι με Ναδάλ» – Η ώρα του αγώνα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε ακόμη μία μεγαλειώδη εμφάνιση στο Nitto ATP Finals και με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες -και χωρίς απώλεια σετ- προκρίθηκε στα…
The post Τσιτσιπάς: «Θα δώσω όλο μου το είναι με Ναδάλ» – Η ώρα του αγώνα appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr