Τσιτσιπάς: «Θα δώσω όλο μου το είναι με Ναδάλ»

08:59 - 14/11/2019

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη (6-3, 6-2) χθες βράδι απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφάλισε παρουσία στα ημιτελικά των ATP Finals στο Λονδίνο, κάνοντας για εκείνον διαδικαστική την αυριανή αναμέτρηση με τον Ναδάλ. The post Τσιτσιπάς: «Θα δώσω όλο μου το είναι με Ναδάλ» appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφάλισε παρουσία στα ημιτελικά των ATP Finals στο Λονδίνο.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη (6-3, 6-2) χθες βράδι απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφάλισε παρουσία στα ημιτελικά των ATP Finals στο Λονδίνο, κάνοντας για εκείνον διαδικαστική την αυριανή αναμέτρηση με τον Ναδάλ. Μία συνάντηση που όμως ο Ισπανός πρέπει [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη (6-3, 6-2) χθες βράδι απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφάλισε παρουσία στα ημιτελικά των ATP Finals στο Λονδίνο, κάνοντας για εκείνον διαδικαστική την αυριανή αναμέτρηση με τον Ναδάλ. Μία συνάντηση που όμως ο Ισπανός πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε.      «Θα πάω να δώσω όλο μου το είναι. Θα προσπαθήσω […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Τσιτσιπάς: «Θα δώσω όλο μου το είναι με Ναδάλ» – Η ώρα του αγώνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε ακόμη μία μεγαλειώδη εμφάνιση στο Nitto ATP Finals και με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες -και χωρίς απώλεια σετ- προκρίθηκε στα… The post Τσιτσιπάς: «Θα δώσω όλο μου το είναι με Ναδάλ» – Η ώρα του αγώνα appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»