Άρχισε η δίκη του Μητροπολίτη Κερκύρας | Στο πλευρό του Κλήρος και λαός
08:49 - 19/10/2020
Γραφείο ειδήσεων: Romfea.gr
Ξεκίνησε πριν από λίγο η δίκη του Σεβ. Μητροπολίτου Κέρκυρας κ. Νεκτάριου, στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Κέρκυρας.
Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Νεκτάριος, κατηγορείται για παραβίαση Κ.Υ.Α κατά τη διάρκεια της καραντίνας.
Αυτή την ώρα κλήρος και λαός βρίσκεται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Κέρκυρας, οι οποίοι όλοι μαζί έσπευσαν να συμπαρασταθούν στον Ποιμενάρχη τους.
Επίσης, στην Κέρκυρα αφίχθησαν από χθες, περίπου 30 Αρχιερείς οι οποίοι θέλησαν με τον τρόπο αυτό να σταθούν στο πλευρό του Αγίου αδελφού.
{loadposition adsense}
Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κέρκυρα: Ξεκίνησε η δίκη του Μητροπολίτη Νεκταρίου – Στο πλευρό του Μητροπολίτες από όλη την Ελλάδα
Ξεκίνησε πριν λίγο στα Δικαστήρια της Κέρκυρας η δίκη του Μητροπολίτη Κέρκυρας κ.κ. Νεκταρίου. Στο πλευρό του βρίσκονται περιπου 15 Μητροπολίτες από όλη την Ελλάδα μεταξύ των οποίων Σερρών, Δημητρίαδος κα.
Το άρθρο Κέρκυρα: Ξεκίνησε η δίκη του Μητροπολίτη Νεκταρίου – Στο πλευρό του Μητροπολίτες από όλη την Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΔιεκόπη η δίκη του Μητροπολίτη Κερκύρας για Τετάρτη
Το δικαστήριο δεν έλαβε κάποια απόφαση για τις κατηγοριες.
Το άρθρο Διεκόπη η δίκη του Μητροπολίτη Κερκύρας για Τετάρτη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΤι δήλωσε ο Μητροπολίτης Κερκύρας εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο
Διακόπηκε για τη Τετάρτη λόγω παρέλευσης του ωραρίου, η δίκη του Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου καθώς επίσης και του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Δ. Μεταλληνού αλλά και του Δημοτικού υπαλλήλου Φ. Σκούρτη με αφορμή υπεράριθμα άτομα την Κυριακή των Βαΐων εντός του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνος.
Το άρθρο Τι δήλωσε ο Μητροπολίτης Κερκύρας εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΤην Τετάρτη ολοκληρώνεται η δίκη του Μητροπολίτη Κέρκυρας για την παραβίαση μέτρων του κοροναϊού
«Δεν καταφρονούμε το νόμο, αλλά δεχόμεθα το νόμο του Θεού», ανέφερε ο μητροπολίτης
Διαβάστε το στο news.gr