Γ. Τράγκας: Όταν φοβάσαι έναν κατακτητή και το δείχνεις, τότε είσαι άξιος του φόβου σου και του κατακτητή σου.
11:10 - 19/10/2020
Ο εκδότης της εφημερίδας που κρατάτε στα χέρια σας, μου πέρασε ένα βίντεο από ομιλία του Ρόναλντ Ρέιγκαν το οποίο θα μεταδώσω υποτιτλισμένο στην σημερινή τηλεοπτική εκπομπή μου στο Βεργίνα TV. Ο αείμνηστος Αμερικανός Πρόεδρος ανέφερε ότι «αν επίμονα φοβάσαι έναν επιτιθέμενο κατακτητή, τότε είσαι άξιος του φόβου σου και...
Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γ. Τράγκας: Όταν φοβάσαι έναν κατακτητή και το δείχνεις, τότε είσαι άξιος του φόβου σου και του κατακτητή σου
Ο εκδότης της εφημερίδας που κρατάτε στα χέρια σας, μου πέρασε ένα βίντεο από ομιλία του Ρόναλντ Ρέιγκαν το οποίο θα μεταδώσω υποτιτλισμένο στην σημερινή τηλεοπτική εκπομπή μου στο Βεργίνα TV. Ο αείμνηστος Αμερικανός Πρόεδρος ανέφερε ότι «αν επίμονα φοβάσαι έναν επιτιθέμενο κατακτητή, τότε είσαι άξιος του φόβου σου και του κατακτητή σου»!! Με χίλια […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓ. Τράγκας: Όταν φοβάσαι έναν κατακτητή και το δείχνεις, τότε είσαι άξιος του φόβου σου και του κατακτητή σου. Ένα επώδυνο κείμενο για τις επώδυνες μέρες που έρχονται
Ο εκδότης της εφημερίδας που κρατάτε στα χέρια σας, μου πέρασε ένα βίντεο από ομιλία [...]
The post Γ. Τράγκας: Όταν φοβάσαι έναν κατακτητή και το δείχνεις, τότε είσαι άξιος του φόβου σου και του κατακτητή σου. Ένα επώδυνο κείμενο για τις επώδυνες μέρες που έρχονται appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο