Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ημιτελικού του «The Bachelor» - Αυτές είναι οι 3 φιναλίστ

12:36 - 19/10/2020

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε», σήμερα ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ημιτελικού του «The Bachelor». Το πρωί της Δευτέρας, οι...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Bachelor – Spoiler: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ημιτελικού – Αυτές είναι οι τρεις κοπέλες που διεκδικούν τον Βασιλάκο – VIDEO

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ημιτελικού για το reality αγάπης «The Bachelor», που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Alpha. Το πρωί της Δευτέρας 19/10, οι τρεις φιναλίστ κατέφθασαν στο ξενοδοχείο της Βραυρώνας για τα τελικά γυρίσματα. Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε», η διαδικασία πρόκειται να κρατήσει τέσσερις ημέρες για να αναδειχθούν ποια δύο κορίτσια θα πάρουν το «εισιτήριο» του τελικού. Στον ημιτελικό θα δούμε τρία κορίτσια. Ο λόγος για την Αντζελίνα, τη Βίβιαν και τη Νικόλ, οι οποίες θα διεκδικήσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Στον τελικό θα φτάσουν δύο κορίτσια, τα οποία θα ταξιδέψουν στη Μάνη για τον τελικό. Για όσους δε γνωρίζουν, η Μάνη είναι η ιδιαίτερη

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»