J2US: Η Ραχήλ Μακρή και η απομάκρυνση από το show

11:33 - 20/10/2020

Η Ραχήλ Μακρή, η απομάκρυνση από το show, ο ιδιοκτήτης του open και το χθεσινό τροχαίο.

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Just The 2 Of Us: Η Ραχήλ Μακρή και η απομάκρυνση από το show

1 Eva’s cooking Γλυκό κουταλιού κυδώνι και δύο tips από την Εύα Παρακεντάκη Έφτασε η εποχή τους και εγώ τα λατρεύω πάνω σε γιαούρτι, σε τσιζκέικ, σε κέικ αλλά και απλά σαν γλυκό του κουταλιού με ένα δροσερό ποτήρι νεράκι δίπλα! 2 Ελλάδα Τραγωδία στα Τρίκαλα: Σήμερα η κηδεία της 21χρονης που κρεμάστηκε – Απαρηγόρητοι οι γονείς 3 Videos Επίθεση με βιτριόλι: Το νέο χειρουργείο και η κατάθεση που ανατρέπει πολλά- Η Ιωάννα δεν μπορεί να βγει στο φως του ήλιου 4 Videos Τραγικός θάνατος 26χρονης έγκυου στη Χαλκίδα: Δεν την πρόλαβαν…ούτε το μωράκι της… 5 Eva’s cooking Η ψαρόσουπα της μανούλας με κρυμμένα μυστικά από την Εύα Παρακεντάκη 6 Media news Το σκηνοθετικό λάθος στο «Παρά 5» που δεν θα παρατηρήσ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει